Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

golfreis

De beste ervaringen op de mooiste golfbanen

BMS-Travellers biedt golfers speciale golfreizen naar verschillende bestemmingen over de hele wereld en laat al uw golfvakantiedromen uitkomen.

Golf is voor veel mensen een passie. Zij willen op vele banen ter wereld spelen, vaak ontworpen door bekroonde golfers en topbaanontwerpers. Maar er is veel meer mogelijk. Met de helikopter naar de tee-off? Uitzicht op de oceaan? Golfen in een wildgebied of woestijn? Met BMS-Travellers speelt u op de meest iconische golfbanen en ontdekt u de highlights in de regio. Begeleid of self-drive; altijd van hoge kwaliteit met de beste service die er is.

Dankzij onze vooraf geplande routes kunt u gemakkelijk bij ons boeken, op de beste banen spelen en in superieure accommodaties verblijven.
Laat BMS-Travellers uw golfvakantie onvergetelijk maken.

BMS-Travellers heeft een paar van de meest iconische en unieke bestemmingen en golfbanen voor u uitgekozen. Staat uw favoriete bestemming er niet bij? Neem dan contact op met onze experts om de mogelijkheden voor uw volgende golfvakantie te bespreken.

Alle reizen worden samengesteld in samenwerking met Duca del Cosma, dè Italiaanse schoenen voor op en buiten de golfbaan.

Reisvoorstellen golfreis

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: