Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Rwanda

Rwanda is een land van schoonheid en een grote verscheidenheid aan planten- en dierenleven. Zo staat het land bekend om zijn altijd groene heuvels (vandaar de bijnaam ‘land van duizend heuvels’) en de berggorilla’s.

Een bezoek brengen aan de gorilla's is misschien wel dé reden om naar Rwanda af te reizen. In Afrika zijn er nog maar 2 plekken waar u deze, met uitsterven bedreigde, mensapen in het wild kunt zien, waaronder Rwanda.

Voor de natuurliefhebber

Naast deze imposante dieren heeft Rwanda de natuurliefhebber nog veel mee te bieden. Zo heeft het een aantal zeer mooie nationale parken zoals het Akagera National Park, waar leeuwen, giraffen, olifanten, luipaarden, hyena’s en nijlpaarden leven en het Parc National Nyungwe Forest, een prachtig tropisch bergregenwoud met ruim honderd soorten orchideeën en meer dan 275 verschillende vogelsoorten. Maar ook de watervallen Les Chutes de Ndaba en het Kivuvumeer, waar u kunt zwemmen, zonnen en genieten van het uitzicht over het meer met zijn vele schiereilandjes, zijn zeer de moeite waard.

Veel bezienswaardigheden

Andere bezienswaardigheden in Rwanda zijn: het graf van Diane Fossey, de nationale monumenten voor slachtoffers van de genocide bij Gisozi en in Nyamata en Ntarama en het Nationale Museum van Rwanda in Butare. Dit alles maakt Rwanda tot een land waar u niet snel bent uitgekeken.

Onderstaande reisvoorstellen zijn slechts indicaties van wat mogelijk is op deze bestemming.
Wij stellen altijd, samen met u, een uitgebalanceerde en persoonlijke reis samen, gebaseerd op uw wensen. Kortom: écht maatwerk!

Reisvoorstellen Rwanda

Gorillas, Lakes & Rainforests, Rwanda
Gorillas, Lakes & Rainforests
8-daagse luxe privé safari Rwanda

Highlights Rwanda

Akagera National Park
Butare
Kigali
Lake Kivu
Mountain Gorilla Trekking
Nyungwe National Park
Parc National des Volcans

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: