Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Madagaskar

Een kleurrijke reis naar het paradijs

Madagaskar, een paradijselijk eiland met flamboyante kleuren, biedt u een scala aan landschappen, de ene nog ongelooflijker dan de andere. Witte zandstranden, zandwoestijn of tropische bossen, een adembenemend schouwspel wacht op u!

De fauna en flora van Madagaskar zijn uitzonderlijke rijkdommen. Ze worden door elke wetenschapper beschouwd als een natuurreservaat en als de bakermat van endemische soorten op het eiland. U ontdekt unieke soorten ter wereld met bijna 7 soorten baobabs, 19.000 plantensoorten en meer dan 100.000 verschillende soorten fauna. Deze uitzonderlijke originaliteit is vooral te danken aan de geïsoleerde ligging midden in de Indische Oceaan

Een belangrijke reden voor veel reizigers om Madagaskar te bezoeken zijn de prachtige regenwouden waar verschillende soorten lemuren (maki’s) leven, zoals de indri, de grootste van alle lemuren. Andere bekende diersoorten die hier voorkomen zijn kameleons, felgekleurde kikkers en vogels.

Een andere reden om het eiland te bezoeken zijn de opvallende baobabbomen. Dit kenmerkende symbool van Madagaskar is op verschillende delen van het eiland te vinden. Een van de beste plekken is de Allee des Baobabs in het westen van het eiland. Langs de weg staan tientallen baobabbomen, wat vooral tijdens zonsondergang een prachtig gezicht is.

Naast het verkennen van de uitzonderlijke verscheidenheid aan wilde dieren, is er een breed scala aan activiteiten die u kunt doen op Madagaskar: wandelen, trekking, canyoning, vissen, duiken, (wind)surfen, kitesurfen etc.

Madagaskar is fascinerend vanwege zijn biodiversiteit, maar ook vanwege zijn kosmopolitische cultuur, met oorsprong in zowel Azië als Afrika. “Het Grote Eiland” zal u zeker verbazen, en de gastvrije en vriendelijke bevolking zal u vergezellen bij het ontdekken van het eiland door middel van traditie en de knowhow van zijn cultuur.

Een kleurrijke reis wacht op u…

BMS-Travellers heeft een paar van de meest iconische en unieke plaatsen om te bezoeken voor u gekozen. Neem voor uw verzoeken contact op met onze experts.

Reisvoorstellen Madagaskar

Colourful Madagascar
19-daagse privé rondreis

Highlights Madagaskar

Andasibe National Park
Antananarivo
Antsirabe
Ifaty
Isalo National Park
Palmarium Reserve
Ranomafana National Park
Tsaranoro Valley

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: