Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Réunion

The ultimate island

Van het maanlandschap van de vulkaan tot het heldere water van de lagune, dit Franse eiland in de tropen biedt elke sensatie die met reizen te maken heeft. Réunion is een exotisch eiland als geen ander, met het beste van wat de wereld te bieden heeft, allemaal geconcentreerd op één eiland!

Door de grootste diversiteit aan landschappen en culturen samen te brengen, is dit de enige bestemming die de meest onvergetelijke ervaringen biedt in slechts één reis, en een plek waar plotseling een onmogelijke droom mogelijk wordt gemaakt: om het beste van de wereld te zien in slechts een paar dagen. Réunion heeft een oppervlakte van slechts 2500 km2 en biedt een verbluffende reeks ongetemde natuurlijke habitats en authentieke culturen, waarbij 40% van het eiland is geclassificeerd als Unesco-werelderfgoed.

Tijdens uw allereerste minuten op het eiland voelt u al de buitengewone verscheidenheid van de verschillende culturen die op het eiland leven in perfecte harmonie: van de Aziatische keuken tot Creoolse marktplaatsen, samen met boeddhistische, Tamil of christelijke tradities. In korte tijd kunt u van het uitgestrekte maanlandschap van de vulkaan naar de lagune in Ermitage gaan en vervolgens naar het weelderige groen van de bergketens.

De vele buitenactiviteiten zijn een geweldige manier om te genieten van de opmerkelijke natuurlijke omgeving: wandelen, mountainbiken, klimmen, paardrijden, golfen, canyoning, diepzeevissen, duiken, paragliden enzovoort.

Reisvoorstellen Réunion

15-daagse self-drive La Réunion & strand Mauritius
La Réunion & Mauritius
15-daagse combinatiereis La Réunion & strand Mauritius

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: