Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Over BMS-Travellers

Jaren '70

BMS-Travellers is al meer dan 45 jaar een begrip in de reiswereld. In 1976 werd onder de vlag van A-Reizen een aparte afdeling in het leven geroepen voor gespecialiseerde maatwerk reizen: BMS-Travellers. BMS staat voor de initialen van de toenmalige eigenaar Bernd Michael Schötz, tevens mede initiatiefnemer van de oprichting van de SGR en bedenker van de 'campingvlucht'.

Jaren '80

Begin jaren 80 introduceerde BMS-Travellers Tanzania als vakantiebestemming in de Benelux. Rond deze tijd startte BMS-Travellers ook met speciale trainingen voor de medewerk(st)ers van diverse grote reisorganisaties om hun kennis over diverse landen in Afrika te vergroten.
Het doel van BMS-Travellers was het ontsluiten van gebieden in Afrika en ze openstellen voor reizigers. Dit werd mede bewerkstelligd door gesprekken met regeringen en andere invloedrijke personen ter plaatse.

Jaren '90

BMS-Travellers regelde in de jaren '90 alle logistiek voor de Camel Trophy Adventure reizen en diverse incentive reizen. Op deze manier kwam Marcello Pacenti, de huidige general manager, in contact met Bernd Schötz en BMS-Travellers.

Lees hier het interview met Marcello Pacenti in de column People & Finance van LXRY Magazine.

Jaren '00

In 2001 werd het roer overgedragen aan Marcello Pacenti. In alle opzichten een perfecte match: Marcello, geboren in Italië en opgegroeid in Zuid-Afrika, heeft jarenlang gewerkt en gewoond in diverse landen in zuidelijk Afrika. Mede door deze ervaringen weet hij de weg in vele landen, kent de lokale mensen en weet de mooiste plekjes.

Jaren '10

Na jaren trouwe dienst verruilt BMS-Travellers in 2016 het oude logo in voor een nieuw, eigentijds gezicht.
De Acaciaboom uit het logo, iconisch voor de grote grasvlaktes in Afrika, onderging een volledige transformatie naar het nieuwe logo.

Jaren '20

Tot de dag van vandaag is de rode draad van het bedrijf nog steeds het ontdekken van bijzondere plekken en activiteiten. BMS-Travellers is meer dan klaar voor komende 45 jaar!

Brochure downloaden

Meer weten over BMS-Travellers? Over onze privé rondreizen en safari’s, fly-in safari’s, self-drives en huwelijksreizen?
Download dan nu onze brochure.

The Experts

BMS-Travellers is al meer dan 45 jaar een begrip in de reiswereld voor privé maatwerkreizen naar diverse bestemmingen, gespecialiseerd in oost- en zuidelijk Afrika. Alle reizen worden geheel in overleg met u samengesteld: privé rondreizen en safari’sfly-in safari’sself-drives en huwelijksreizen.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: