Ajman

Reizen naar Ajman bieden maar liefst 32 kilometer aan talkpoederzand, een gezinsvriendelijk winkelcentrum en een groot 18e-eeuws fort.

Dubai's buurman Ajman is de kleinste van alle emiraatstaten. Dankzij de grootte is er een meer intieme sfeer dan in de grotere steden. De meeste mensen komen hier samen om te relaxen op het witte zandstrand, dat zich 50 kilometer langs de kust van de Perzische Golf uitstrekt.

Ajman is gebouwd rond een 18e-eeuws fort. Met grote, ronde wachttorens aan weerszijden van de ingang, ziet dit gigantische terracotta kasteel er echt geweldig uit. Binnen staat het vol met historische artefacten, van foto's tot wapens en gereedschappen.
Ook het winkelcentrum City Centre is populair. Het zit vol met winkels en fastfoodrestaurants, evenals een bioscoop die films in het Engels vertoont.

Het stadscentrum van Dubai ligt op 40 minuten rijden. Daar kunt u een dagje uit van maken: wandel langs de boulevard vol restaurants, winkels en straatartiesten. Duik in het Wild Wadi Waterpark, ga de piste op bij Ski Dubai of rol een handdoek uit op een van de zandstranden.
Of bekijk de stad van bovenaf in een helikopter of ga voor een afternoon tea op de top van 's werelds hoogste gebouw.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: