Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Arusha National Park

Met zijn ligging tussen de bergtoppen van Kilimanjaro en Meru, is het Arusha National Park een buitengewoon mooi gebied.

Het park kent een grote verscheidenheid aan habitats, van de reeks kratermeren waar vele watervogels leven, door het montanebos in de hooglanden tot op de toppen van de indrukwekkende Mount Meru. Bij deze verschillende ecosystemen horen verschillende soorten dieren: migrerende watervogels strijken neer in de meren, waterbokken en rietbokken leven op de oevers, terwijl verlegen bosbokken en duikers zich verschuilen in de bossen.

Het is onmogelijk om exact te zeggen waar de verschillende diersoorten zich ophouden, maar de meest gebruikelijke soorten komt u ook in dit gebied vrijwel zeker tegen. Tevens zijn er in het park bijna 400 vogelsoorten vastgelegd. Sommige soorten zijn trekvogels en zijn aanwezig tussen oktober en april, andere zijn permanente bewoners van de bossen.

ONZE TOPACCOMMODATIES Arusha National Park

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: