Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Bwindi Impenetrable National Park

Dit park is een fantastisch prehistorisch regenwoud op de steile bergkammen van de Albertine Rift Valley. De valleien zijn zo dicht begroeid met kruipende vegetatie en struikgewas dat ze praktisch ondoordringbaar zijn.

Hier huist de helft van alle berggorilla’s ter wereld. Kijkend in de expressieve bruine ogen van deze zachtaardige reuzen is absoluut de meest opwindende ontmoeting met wilde dieren die u in heel Afrika kunt meemaken.
U kunt deze prachtige dieren onder leiding van ervaren gidsen te voet gaan opzoeken. De wandelingen duren 1 tot soms 5 uur.

Maar er is meer te zien in Bwindi. U vindt er onder andere 90 soorten zoogdieren, inclusief 11 primaten; olifanten, luipaarden, civetkatten, otters enz. Eén van de meest bijzondere primaten is de zwart-witte colobus. Ook de vogels zijn prominent aanwezig: 23 soorten zijn hier endemisch.

Gorilla Permits

Per groep worden er dagelijks een beperkt aantal bezoekers toegelaten. Als u de gorilla's wilt bezoeken heeft u een 'Gorilla Permit', een vergunning nodig. Het is noodzakelijk om deze Gorilla Permit ruim van tevoren te regelen.

Een vergunning kost US$ 700,00 per persoon per dag. Dit is inclusief de entreegelden voor het park. Bij BMS-Travellers is dit altijd inbegrepen in de reissom. En ook al zit er geen garantie op dat u de berggorilla's daadwerkelijk zult zien, het is zeker de moeite waard!

ONZE TOPACCOMMODATIES Bwindi Impenetrable National Park

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: