Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Jinja

Jinja wordt ook wel de activiteitenhoofdstad van het land genoemd. Het ligt op de oostelijke oever van het Victoriameer, op ongeveer 90 kilometer ten noordoosten van de hoofdstad Kampala.

Dit oude vissersdorp is in de laatste jaren een populaire toeristische bestemming geworden. De regio waar de stad ligt is beroemd om zijn vruchtbare gronden en de overvloedige regenval. Landbouw is dan ook de grootste industrietak. En omdat het ook een haven aan het Victoriameer heeft, is de visindustrie ook een grote werkvoorziener.
Even buiten Jinja ontspringt de rivier de Nijl, Afrika’s langste rivier en het symbool voor het leven voor alle landen waar zij doorheen stroomt.

Activiteiten

U kunt aan diverse activiteiten deelnemen zoals bijvoorbeeld kajakken op de kolkende Nijl, boottochten nabij de bronnen van de Nijl, Quad rijden langs de oever van de Nijl.
Mountainbiken: onder begeleiding van een gids volgt u de Nijl van de Bujagali Falls naar het centrum van Jinja.
Paardrijden: u verkent het groene gebied rond Jinja.
Verder: jetboating; bungeejumpen, vissen, een bezoek brengen aan Bujagali Falls etc.

ONZE TOPACCOMMODATIES Jinja

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: