Jongomero

Ruaha National Park, Tanzania

Jongomero is een luxe safarikamp, gelegen in de schaduw van acasiabomen op de oever van de Jongomero Sand River in het afgelegen zuid-westen van Ruaha. Hier kunt u echt van uw rust genieten...

De accommodatie bestaat uit 8 grote tenten onder rieten daken met een ruime privé veranda en die verder van alle gemakken voorzien zijn. Aan het einde van de dag kunt u heerlijk afkoelen in het natuurlijke zwembad dat uitzicht biedt over de rivier. Kortom, in Jongomero kunt u optimaal genieten van de sfeer, de geluiden en geuren van de Afrikaanse bush...

Wandelsafari

Met een maximum van 6 volwassenen biedt deze wandelsafari u de kans om de wilde dieren en de Afrikaanse bush op een authentieke wijze van dichtbij te verkennen.

Het avontuur begint direct als u onder begeleiding van een gekwalificeerde gewapende gids Jongomero verlaat en u naar de kampeerplaats loopt, waar u na een heerlijke lunch in de middag te voet de omgeving gaat verkennen.
U loopt in een rustig tempo door de wildernis. De nadruk ligt op ecologie, spoorzoeken, identificatie door middel van uitwerpselen, medicinaal gebruik van planten en bomen, vogelspotten en meer aspecten die als u in een auto zit worden overgeslagen.

U dineert onder de sterrenhemel rond het kampvuur terwijl u kunt genieten van een prachtige zonsondergang. U overnacht 1 of 2 nachten in traditionele canvas tenten op stretchers met comfortabele matrassen en klamboes en een bucket shower. Al met al een zeer bijzondere ervaring! Minimum leeftijd 16 jaar.

Faciliteiten

24/7 elektriciteit
bar
credit card
lounge
restaurant
zwembad

Kamer

24/7 elektriciteit
douche
muskietennet
terras/balkon
ventilator

Activiteiten

begeleide wandeling
fly camping
game drive
vogels spotten

AddToAny

Fly camping
Fly camping
Fly camping

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: