Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Namib Rand Nature Reserve

Namib Rand Nature Reserve is een voorbeeld van een zeer geslaagd particulier initiatief om natuur te beschermen. Zakenman Erich Brückner viel voor de schoonheid van het gebied en verzamelde een aantal investeerders om het landschap en de dieren voor toekomstige generaties te behouden.

Het is één van de grootste particuliere reservaten in Afrika en zeker ook één van de mooiste. Waar het Namib-Naukluft National Park moeilijk toegankelijk is, doordat de hoge zandduinen het landschap overheersen, is het hier mogelijk, door de afwisseling van vlakke delen en zandduinen, om een groot gebied te bestrijken.

In het Namib Rand Nature Reserve liggen de accommodaties van Wolwedans. Als u het gebied binnenrijdt, snapt u meteen wat voormalig bankier Erich Brückner destijds heeft geïnspireerd om hier iets bijzonders op te bouwen. Wolwedans heeft een zeer uitgestrekt terrein en heel ervaren gidsen. Zij kunnen u vertellen over aan droogte aangepaste plantensoorten, het gedrag van antilopen als springbokken en gemsbokken en over vogels die alleen hier voorkomen.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: