Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Nyungwe National Park

Het Nyungwe National Park in het zuidwesten van Rwanda heeft een oppervlakte van 1010 km². Nyungwe is vooral bekend om de primaten die er leven, in totaal 13 soorten. De bekendste bewoners van het park zijn de chimpansee en de colobus aap.

Nyungwe heeft een grote diversiteit aan dieren en planten en is daardoor een belangrijk gebied voor Rwanda in termen van conservatie. In het park leven 13 verschillende soorten primaten, meer dan 270 soorten vogels, 1000 plantensoorten en meer dan 30 reptielsoorten. Het geur- en kleurenspel is een lust voor het oog en de neus.Veel van deze dieren en planten zijn alleen in dit gebied van de wereld te vinden (endemisch) en dat maakt het echt bijzonder.

In 2006 werd hier de bron van de Nijl gevonden. Het park is gemakkelijk toegankelijk en er zijn vele goed onderhouden wandelpaden. Zorg voor warme kleding, want Nyungwe ligt relatief hoog.

ONZE TOPACCOMMODATIES Nyungwe National Park

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: