Pemba Island

Pemba is een magisch eiland. In tegenstelling tot Zanzibar is het heuvelachtig; de golvende heuvels en groene dalen zijn bedekt met kruidnagel-, kokosnoot- en mangoplantages. Een vruchtbaarder grond is bijna niet voor te stellen. Het eiland is een ideale bestemming voor een luxe vakantie, huwelijksreis of een short break.

Maar het is niet alleen het landschap dat Pemba een magische reputatie bezorgt: eeuwenlang was dit het centrum van tradities van medicijnen en magie.
Er hangt een bijzondere sfeer op Pemba. Hoe kan zo'n mooi eiland zo verstoken zijn van toeristen? Op een eiland met ongeveer 300.000 inwoners komt u hoogstens een paar dozijn buitenlanders tegen.
Het is net of de inwoners van Pemba een geheim hebben en dit niet willen prijsgeven. Maar dit zegt niets over de vriendelijkheid van de mensen; integendeel! De mensen zijn gastvrij en vriendelijk en maken graag een praatje met passanten.
De prachtige onderwaterwereld van Pemba is een waar duikersparadijs.Er zijn veel verschillende duikplaatsen in de wateren rond het eiland.

Een verblijf op Pemba is als reizen in onontdekt gebied. Er heerst al met al een heerlijke relaxte sfeer op het hele eiland.

ONZE TOPACCOMMODATIES Pemba Island

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: