Ras Al Khaimah

Een verblijf in Ras Al Khaimah combineert uitgestrekte woestijnen en een levendige stad met meer dan 65 kilometer zacht strand.

Ras Al Khaimah is het noordelijkste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten. Er is meer dan 65 kilometer terracotta-gekleurd zand waar u uitgebreid van de zon en zee kunt genieten, waarvan het beste gedeelte zich in de buurt van de hoofdstad van het emiraat, Ras Al Khaimah City, bevindt. Hier kunt u strandvakanties afwisselen met uitstapjes naar chique winkelcentra.

Ras Al Khaimah City is een opkomende bestemming dankzij de eersteklas stranden, levendige winkelsoeks en uitgestrekte woestijnomgeving. Er is hier een gevarieerde winkel- en eetcultuur: er zijn moderne winkelcentra, kleurrijke marktplaatsen, authentieke Arabische cafés en chique strandbars.
En adrenaline-aangedreven activiteiten zoals tokkelen in de bergen en kanoën op mangroves zijn gemakkelijk te bereiken vanaf het centrum.

Tijdens een stedentrip naar Ras Al Khaimah zou u 's ochtends kunnen winkelen in enorme winkelcentra en' s middags op een woestijnsafari kunnen gaan...

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: