Saadani National Park

Het Saadani National Park is het enige kust reservaat aan de kust van Tanzania met de unieke combinatie van wit zandstrand en wildreservaat.

De diversiteit aan dieren is te vergelijken met veel andere parken. Het zijn de aantallen dieren en de toegankelijkheid die u versteld doen staan. Buffels, olifanten, leeuwen, zebra’s zijn een greep van de dieren die hier graag verblijven. Bent u op zoek naar de Big 5, dan kunt u beter eerst een ander perk bezoeken; de dieren zijn hier schuw en de kans dat u veel wild ziet is dus klein. Saadani is echt bedoeld als een bestemming om meer activiteiten te ondernemen dan alleen game drives en om heerlijk te ontspannen aan het strand.

The Wami Rivier, die door het Saadani National Park stroomt, zorgt voor een grote populatie aan nijlpaarden, krokodillen, flamingo’s en veel grote vogelsoorten. Olifanten zijn vaak gezien bij Saadani’s strand, bij voorkeur in de vroege ochtenduren. Dit alles maakt het Saadani National Park tot een speciaal en uniek park wat een bezoek zeker waard is.

ONZE TOPACCOMMODATIES Saadani National Park

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief