Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Mount Meru Game Lodge

Arusha, Tanzania

De Mount Meru Game Lodge & Sanctuary is een kleine, exclusieve en persoonlijke lodge met in totaal 17 tweepersoons kamers. De aankleding en het karakter van de kamers zijn even individueel als de lodge zelf.

Alle kamers hebben een veranda met comfortabele stoelen waar u tot laat in de avond kunt genieten van de rust van de omgeving, de unieke atmosfeer, de dieren en de vogels.

De Mount Meru Game Lodge ligt in een groot natuurgebied tussen schitterende tuinen en de Usa rivier. U heeft de unieke mogelijkheid om het gebied in de direkte omgeving van de lodge te ontdekken. U maakt een wandeling op het landgoed. De wandeling kan afgestemd woorden op uw individueele voorkeuren; zo kan de klemtoon liggen op wildlife en natuur of een mix van natuur en cultuur, waar u een bezoek brengt aan plaatselijke dorpjes die culturele en educatieve bezoeken insluiten. Het is niet ongewoon om tijdens de wandeling troepen colobus apen, bushbuck, duikers en vele vogelsoorten tegen te komen.

Faciliteiten

bar
lounge
restaurant

Kamer

douche
kluisje
muskietennet

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: