Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Vaccinaties

Vaccinaties

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.
BMS-Travellers werkt samen met Thuisvaccinatie.nl.

Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie ook niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt voor de vaccinatie. Makkelijk toch?

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl

 1. vaccinatie en reisadvies bij u thuis
 2. buiten kantooruren en in weekenden
 3. vaccinatie door erkende artsen
 4. vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk

 

Hoe werkt het?

 • Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.
 • Vul alle gevraagde gegevens van uzelf en eventuele gezinsleden in.
 • Geef aan welke data de arts welkom is bij u thuis.
 •  Thuisvaccinatie.nl neemt contact met u op om de afspraak in te plannen.
 • Thuisvaccinatie.nl bepaalt de benodigde vaccinaties en stuurt u een bevestiging.
 • De arts komt bij u thuis en geeft informatie over risico’s op reis, schrijft eventuele malariapillen voor en verkoopt DEET en muskietennetten. Uiteraard krijgt u de vaccinaties toegediend.
 • Betaling geschiedt via eenmalige machtiging, de nota kunt u zelf indienen bij uw verzekeraar. In veel gevallen wordt het (deels of geheel) vergoed. Meer over betaalwijze of vergoedingen.

LCR erkend

Thuisvaccinatie.nl is een LCR gecertificeerd vaccinatiecentrum onder nummer INST-194.

Wat betekent het LCR certificaat voor Thuisvaccinatie.nl?

De LCR is het Landelijk Coordinatiecentrum Reizigersadvisering. Het is een adviserende instantie die richtlijnen opstelt m.b.t. reizigersadvisering. Het LCR stelt o.a. protocollen op, biedt informatie over infectieziekten en geeft spoedberichten uit om ons altijd up to date te houden. Om erkend te worden als Gele koorts centrum hebben wij het LCR certificaat nodig. Ook voor zorgverzekeraars is het certificaat een vereiste. De inspectie kan dan ook regelmatig controleren of wij nog steeds voldoen aan de kwaliteitscriteria van het LCR.

Wat betekent het LCR certificaat voor ú?

Voor u betekent dit dat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is en dat we werken volgens de laatste inzichten. Ook betekent ons LCR certificaat dat u onze nota kunt indienen bij uw zorgverzekeraar, de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw verzekering.
Kijk voor meer informatie op www.lcr.nl

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: