Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Siwandu

Selous Game Reserve, Tanzania

Siwandu garandeert met haar luxe en persoonlijke service een onvergetelijk verblijf aan de oever van de Rufiji rivier.

U overnacht in één van de in totaal 13 individuele safari tenten, verdeeld over North en South Camp. De luxe tenten staan op de oever van Lake Nzerakera en bieden een prachtig uitzicht op het wild en de dramatische zonsondergangen van Selous. Alle tenten hebben een en-suite openlucht badkamer voorzien van warm water. De verhoogde houten veranda biedt uitzicht op het meer met nijlpaarden, krokodillen en vele vogelsoorten.

De vier privé suite tenten met gedeelde veranda en plunge pool (Private Camp) zijn speciaal voor diegenen die houden van privacy, ruimte en vrijheid. Ideaal voor een grote familie.

Na een game drive kunt u zich heerlijk verkwikken in het zwembad. Terwijl de chef kok uw maaltijd voorbereid kunt u genieten van de grote collectie uitstekende wijnen die hier beschikbaar is.
Samen met eigen auto’s, boten, gidsen en een fantastische haute cuisine biedt dit exclusieve kamp het allerbeste voor de ‘happy few’ die hier verblijven.

Children's Walk

Omdat er bij Siwandu steeds meer families met kinderen verblijven worden er ook natuurwandelingen voor kinderen georganiseerd. Deze activiteit is perfect voor kinderen onder de leeftijd van 16, die de opwinding van het wandelen in het wild willen ervaren. De wandeling wordt binnen de grenzen van het kamp gemaakt en duurt ongeveer een uur. De gids laat de omgeving zien en vertelt leuke feiten over de dingen die ze tegenkomen. De kinderen moeten vergezeld worden door een volwassene.

Sterrenkijken

Onder het genot van een drankje, voor het diner, geven de managers en gidsen een half uur inzicht in het universum, sterrenstelsels, meteorieten en vallende sterren, met de nadruk op de helderste sterren in het zonnestelsel, een reeks constellaties en planeten die zichtbaar zijn vanuit Selous.

Faciliteiten

24/7 elektriciteit
bar
credit card
kindvriendelijk
lounge
restaurant
zwembad

Kamer

24/7 elektriciteit
douche
muskietennet
terras/balkon
ventilator

Activiteiten

begeleide wandeling
boot safari
game drive
sterren kijken
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: