Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Kilindi Zanzibar

Kilindi, Zanzibar, Tanzania

Het exclusieve Kilindi bestaat uit 15 paviljoenen die verspreid liggen langs de schilderachtige kust van het noorden van Zanzibar. Sleutelwoorden voor een verblijf in Kilindi zijn ruimte, rust, verwennerij en welzijn.

De paviljoenen worden gescheiden door prachtige tropische tuinen. Elk paviljoen is zorgvuldig ontworpen om zoveel mogelijk gebruik te maken van licht en ruimte met als doel het fantastische uitzicht. De daken vangen het regenwater op, waarna het circuleert via de kleine dompelbaden, waardoor het binnen relatief koel blijft. Elke villa beschikt over 2 dompelbaden, verbonden door een kleine waterval. Twee villa's hebben 2 slaapkamers. Uiteraard beschikken de pavijoenen over alle comfort om uw verblijf onvergetelijk te maken.

De algemene ruimtes bestaan uit een zwembad met poolbar, tropische tuinen, enkele privé ruimtes en de uShwari Spa. Het restaurant maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale producten waardoor een hechte samenwerking met de lokale bevolking is ontstaan. U kunt op verzoek ook dineren aan het zwembad, op het strand of in uw eigen paviljoen. Er is tevens een business centre met WiFi.

De meer actief ingestelde gasten kunnen gaan snorkelen, duiken of zeevissen. Ook de bekende Spice Tour of een bezoek aan Stone Town of het park Jozani Forest kunnen voor u geregeld worden.

Faciliteiten

bar
credit card
lounge
restaurant
spa/wellness
wifi
zwembad

Kamer

dompelbad
douche
haardroger
kluisje
mini bar
muskietennet
telefoon
terras/balkon

Activiteiten

duiken
snorkelen
vissen
zeilen
zwemmen

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: