Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Family Safari Kenya

11-daagse luxe fly-in safari Kenya

Family Safari Kenya 11-daagse fly-in safari

Wat is er mooier dan uw kinderen kennis te laten maken met de wonderen van de natuur?
Tijdens deze reis krijgen ze daar alle gelegenheid toe. De geselecteerde accommodaties bieden veel verschillende (safari) activiteiten voor kinderen aan. Op game drive met een gids om dieren te spotten, een wandeling met een Masai krijger die veel weet te vertellen over alle flora en fauna, vissen, kamperen, meehelpen op de veeboerderij etc.
Hier worden onvergetelijke herinneringen gemaakt...

 

  • U vliegt van locatie naar locatie
  • Interactie met authentieke, traditionele tribale gemeenschappen
  • Veel (safari) activiteiten voor kinderen
  • Privé huis in het Mara North Conservancy
  • Exclusief verblijf in een villa aan het strand
  • Geheel verzorgd

Game drives en wandelsafari's in:

  • El Karama Private Consession, Laikipia
  • Mara North Conservancy

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1-3

Nairobi

Na aankomst op de luchthaven van Nairobi wordt u verwelkomd door een lokale vertegenwoordigeruw die u naar Wilson Airport berengt voor een lokale vlucht naar Nanyuki.

Laikipia - El Karama Private Consession

U verblijft de komende dagen in de El Karama Logde waar veel te doen en te beleven valt, ook voor kinderen.
U kunt met één van de gidsen per auto of te voet op zoek naar de uitzonderlijke diversiteit en concentratie van wilde dieren, waaronder vier van de Big 5, 430 vogelsoorten en vele soorten grote grazers.

Het ervaren personeel heeft veel ervaring om ervoor te zorgen dat kinderen ten volle van de Keniaanse bush kunnen genieten. In El Karama brengen kinderen hun dagen door op ‘poepsafari's’, gipsen afgietsels van dierensporen maken, beeldhouwen met termietheemklei, leren bakken in de interactieve keuken. Gastouders kunnen voor de kleintjes zorgen terwijl volwassenen genieten van een bushdiner of er kan een kindermaaltijd worden geregeld tijdens een game drive in de middag, zodat volwassenen kunnen genieten van het kijken naar wild in de omgeving.

Veel (safari) activiteiten voor kinderen.
El Karama Lodge, Laikipia, Kenya
lodge
El Karama Lodge
all inclusive + activiteiten

Dag 4-6

Mara North Conservancy

In de ochtend vliegt u naar het Mara North Conservancy, een privé consessie die direct grenst aan het Masai Mara Game Reserve.

Dit beschermde natuurgebied vormt één geheel met de Masai Mara en biedt u een bijzondere safaribeleving, zonder de drukte van andere auto’s, die hier niet mogen rijden. U kunt hier het wild volgen en ook off-road rijden, waardoor u zeer dichtbij het wild kunt komen.
U maakt ‘s morgens en ‘s middags een game drive of wandelsafari in dit prachtige gebied met alle gelegenheid om schitterende foto’s te maken. In de Mara North Conservancy zijn doorlopend veel dieren, zoals de Big Five, vele soorten gazellen, zebras, hyena’s en veel vogelsoorten.

Mara House wordt privé voor u geboekt, inclusief chef-kok en een privé gids met safarivoertuig.
Ook worden hier veel activiteiten voor kinderen aangeboden.
Mara House, Masai Mara, Kenya
villa
Mara House
all inclusive + activiteiten

Dag 7-9

Diani Beach

Na het ontbijt vliegt u naar Ukunda aan de kust, waarna u middels een road transfer naar uw accommodatie wordt gebracht.
Diani Beach is een ca. 25 km lange exotische kuststrook ten zuiden van Mombasa. Vanwege de zeer brede met palmbomen omgeven witte stranden en een helderblauwe zee, is Diani Beach tevens een van de meest populaire stranden van Kenia. Hier bent u aan het juiste adres om te ontspannen en na te genieten van uw safari. De stranden zijn van zacht‚ wit zand en voor de kust liggen koraalriffen die zorgen voor mooie snorkellocaties. 

Er zijn zeer veel mogelijkheden voor excursies, zo kunt u een dagexcursie maken naar het oude gedeelte van Mombasa, allerlei watersporten zoals duiken, snorkelen, diepzeevissen, dolfijnen en walvissen spotten en zeilen, of per dhow een traditionele zeiltocht maken naar Wasini Island.

Uw Alfajiri Beach Villa ligt direct aan het strand met uitzicht op het witte zandstrand en de Indische Oceaan.
Alfajiri Villas, Diani Beach, Kenya
villa
Alfajiri Villas
vol pension

Dag 10

Diani Beach - Nairobi - Amsterdam

Vandaag vliegt u naar Nairobi voor uw vlucht terug naar huis.

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: