Fanjove Island

Ecological safe
Fanjove Island, Songosongo Archipelago, Tanzania

Met palmen omzoomde, poederwitte zandstranden; azuurblauwe, glinsterende wateren; de roep van vogelgezang; en een heel eiland voor uzelf... Afgezonderd en exclusief. Fanjove Island is een idyllisch tropisch eiland.

Fanjove bestaat uit zes discrete, milieuvriendelijke privé-banda's die aan het prachtige zandstrand liggen. De banda's hebben een A-frame, en lijken op een Dhow-zeil van de lokale traditionele zeilboten. Elke banda is open aan de voorzijde met een prachtig uitzicht op de oceaan, dat ook vanaf het balkon op de bovenverdieping te zien is. Alle banda's draaen op zonne-energie.
Eenvoudig, stijlvol en comfortabel, en volledig in overeenstemming met de pretentieloze Fanjove-sfeer, biedt de accommodatie de perfecte setting om te relaxen en van het strand en de zee te genieten.

Een restaurant en lounge in de openlucht zijn het ideale middelpunt aan het einde van de dag. Smakelijke gerechten uit de fusion-keuken worden geserveerd op ingetogen en toch stijlvol geklede tafels aan het strand.

Faciliteiten

bar
lounge
restaurant
wasservice
zonne energie

Kamer

douche
kluisje
terras/balkon
ventilator

Activiteiten

begeleide wandeling
duiken
kanoën
snorkelen
vissen
vogels spotten
walvis kijken
wandelen
zeilen
zwemmen

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: