Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Kaingo Camp

Kaingo Camp, Souyh Luangwa, Zambia

Kaingo is een klein, vriendelijk safarikamp met persoonlijke service en biedt u fantastische mogelijkheden om de wilde dieren in de omgeving te zien.

De 6 chalets hebben en-suite faciliteiten, zijn goed geventileerd, verlicht met zonne-energie en hebben uitzicht over de Luangwa River. Elk chalet heeft ook een romantische buitenbad onder de ebbenbomen en een eigen patio met een dagbed en een zithoek. Vanaf de grote houten veranda die over de rivier is gebouwd kunt u op de eerste rang genieten van het wild dat bij de rivier komt drinken, het geluid van de nijlpaarden en de olifanten die dagelijks de rivier oversteken..
Verder is er een lounge, een bibliotheek, een bar en een eetruimte.

U kunt 3 keer per dag gebruik maken van de activiteiten die door de lodge worden aangeboden: dag- en nacht game drives en wandelsafari’s. Deze activiteiten worden gezamenlijk met de andere gasten van de lodge ondernomen.
Tegen meerprijs kunt u een nachtje fly-camping doen of in de Elephant Hide overnachten. Hier bent u één met de bush...

Schuilplaatsen voor fotografen

De unieke schuilplaatsen voor fotografen ('hides') zijn een specialiteit van Shenton Safaris (Kaingo Camp & Mwamba Camp). Deze schuilplaatsen brengen u gegarandeerd dicht bij het wild om prachtige foto's te nemen - in volledige veiligheid.

  • Hippo hide
  • Elephant hide
  • Carmine bee-eater hide (seizoensgebonden)
  • Mwamba’s last waterhole hide
  • Mobiele schuilplaats (seizoensgebonden)

Overnachting in de Elephant Hide

De Elephant Hide is één van de meest bijzondere overnachtingsplekken in Zambia. U slaapt hoog op een platform tussen de bomen met uitzicht op de Luangwa rivier, met onder u een eeuwenoud olifantenpad. Al generaties lang komen olifanten naar deze plek voor een heerlijk modderbad en u kunt hier vanuit uw boomhut getuige van zijn.  Op de begane grond bevindt zich het bush toilet; het open slaapplatform bevindt zich hierboven en heeft een queen size bed met warme dekbedden, een muskiettennet, lantaarns en na enkele treden is er een wastafel om u op te frissen. Een gewapende beveiliger verblijft in uw nabijheid om uw veiligheid te waarborgen.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
bar
bibliotheek
lounge
restaurant
shuttle service
wifi
zonne energie

Kamer

bad
douche
kluisje
muskietennet
terras/balkon
ventilator
zonne energie

Activiteiten

begeleide wandeling
game drive
nacht game drive
vogels spotten
wildlife fotografie

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: