Kwazulu-Natal

Het gehele jaar door is KwaZulu-Natal gezegend met een zonnig klimaat. Het staat bekend als het koninkrijk van de Zoeloes, en biedt de reiziger een grote verscheidenheid aan attracties. Zoeloe, Indiase en Europese invloeden zorgen voor een cultureel mozaïek.

U vindt er talloze soorten landschappen, van bergen, bossen tot moeraslanden, terwijl de activiteiten bestaan uit onder andere diepzeeduiken, wildwatervaren, trekken, paardrijden, forelvissen, golfen en nog veel meer.
De poort tot de provincie is Durban, beroemd om zijn uitgestrekte zandstranden en voortreffelijke surfmogelijkheden in de warme Indische Oceaan. Ga eens winkelen in de moderne winkelcentra of op de Indiase markt. De Grey Street Moskee is de grootste moskee op het zuidelijk halfrond.

De lange kust ten noorden en ten zuiden van Durban heeft prachtige stranden, met talloze family resorts en mogelijkheden om te golfen en te duiken.

KwaZulu-Natal's wildparken zijn internationaal vermaard. Het Hluhluwe-Umfolozi Park staat bekend om zijn neushoorns, terwijl het Greater St. Lucia Wetland Park bescherming biedt aan zeedieren, zoogdieren, reptielen en vogels. Dit is tot Wereld Erfgoed verklaard, net als het adembenemend mooie uKhahlamba-Drakensberg Park.

Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om ervaring op te doen met de manier van leven van de Zoeloes, terwijl voor hen die geïnteresseerd zijn in militaire geschiedenis diverse Anglo-Boeren-, Anglo-Zoeloe- en Zoeloe-Boerenslagvelden te bezoeken zijn.

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief