Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Lake Manyara National Park

Vanuit Arusha is het nog geen 2 uur rijden naar het Lake Manyara National Park, bekend om de pure schoonheid en gelegen tussen de rotspartijen van the Great Rift Valley en Lake Manyara.

Wanneer u het National Park binnenrijdt, waant u zich in een tropisch oerwoud vol apen, watervallen, kabbelende beekjes met kristalhelder water en warmwaterbronnen. De weg leidt u verder door het oerwoud naar open graslanden, bossen, moerassen en uiteindelijk Lake Manyara. Het meer heeft een oppervlakte van 390 km2 en is het leefgebied van grote kuddes olifanten (de grootste dichtheid van heel Tanzania per km2), buffels, giraffen, impala's, nijlpaarden en een grote variëteit aan kleine dieren.

Het Lake Manyara National Park staat verder bekend om de leeuwen die in bomen kunnen klimmen en als het geluk aan uw zijde staat is de kans groot dat u ze zult zien. Ook de vogelliefhebber zal hier aan zijn trekken komen. Bijna 500 vogelsoorten concentreren zich voornamelijk rondom het meer. Reigers, pelikanen, visarenden en de duizenden roze flamingo's zijn een ware lust voor het oog.

ONZE TOPACCOMMODATIES Lake Manyara National Park

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: