Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Le Canonnier Hotel

8 dagen Mauritius

8 dagen Mauritius, Le Canonnier Hotel

Mauritius, het vroegere Île de France, is een tropisch eiland in de Indische Oceaan. Het eiland is gevormd door een vulkaan en heeft zeer veel diersoorten, vegetaties, gebergten, slapende vulkanen en suikerrietplantages. De kust van Mauritius heeft zeer veel parelwitte stranden, lagunes en koraalriffen waar u heerlijk van de rust en natuur kunt genieten, maar er zijn ook voldoende recreatiemogelijkheden.

U verblijft 7 nachten in het Le Canonnier Hotel. Dit fraaie hotel ligt aan drie stranden aan de noordkust van Mauritius, met een adembenemend uitzicht op nabij gelegen eilanden en omringd door prachtige tuinen. Dit is een prettig verblijf met veel faciliteiten en activiteiten.

  • Strand
  • Veel watersportmogelijkheden
  • Snorkelen en duiken
  • Zwemmen met dolfijnen
  • Golf
  • Spa
  • Vele excursiemogelijkheden om het eiland te bezichtigen

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1-7

Mauritius Noord

Aankomt op de luchthaven van Mauritius. U wordt op het vliegveld verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger, die u naar het Le Canonnier Hotel brengt.

Naast de exotische schoonheid van het eiland biedt Mauritius talrijke recreatiemogelijkheden. Er zijn georganiseerde excursies en ook op eigen gelegenheid is het eiland goed te verkennen. De watersporters kunnen genieten van vele faciliteiten. Snorkelen, duiken, surfen, zeilen, waterskiën, diepzeevissen - het kan er allemaal!
Heerlijk wegdromen op een van de vele witte stranden die het eiland rijk is kan natuurlijk ook. Mauritius kent uitgestrekte parelwitte stranden en groenblauw zeewater. Het is een waar paradijs voor hen die genieten van de zon, zee en strand.

U verblijft in het Le Canonnier Hotel voor 7 nachten op basis van logies en ontbijt.

Canonnier Beachcomber, Mauritius
beach resort
Canonnier Beachcomber
logies & ontbijt

Dag 8

Mauritius

Vandaag kunt u voor het laatst genieten van de zon, zee en de gastvrijheid van Mauritius.
In de middag een privé transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: