Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Le Prince Maurice

8 dagen relaxen op Mauritius

8 dagen relaxen op Mauritius, Constance Le Prince Maurice

Vierhonderd jaar geleden gingen de Hollanders tijdens een razende storm in 1598 aan wal en doopten het eiland Mauritius, naar stadhouder Maurits van Nassau. Zij maakten er een toevluchtshaven van op de route naar Oost-Indië. Sindsdien kent het eiland een zeer internationale bevolking. Fransen, Engelsen, Indiërs en Chinezen bepaalden het cultureel erfgoed.

U verblijft 7 nachten in het illustere Constance Le Prince Maurice. Dit luxe hotel ligt aan de noordoostkust van Mauritius, te midden van een prachtige tuin van 60 hectare en is omringd door parelwitte stranden en een rustige lagune. Hier kunt u op en top genieten van zon, zee, stand en luxe...

 

  • Strand
  • Veel watersportmogelijkheden
  • Snorkelen en duiken
  • Zwemmen met dolfijnen
  • Golf
  • Spa
  • Vele excursiemogelijkheden om het eiland te bezichtigen

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1-7

Mauritius Oost

Aankomt op de luchthaven van Mauritius. U wordt op het vliegveld verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger, die u middels een privé transfer naar het Constance Le Prince Maurice brengt.

Naast de exotische schoonheid van het eiland biedt Mauritius talrijke recreatiemogelijkheden. Er zijn georganiseerde excursies en ook op eigen gelegenheid is het eiland goed te verkennen. De watersporters kunnen genieten van vele faciliteiten. Snorkelen, duiken, surfen, zeilen, waterskiën, diepzeevissen - het kan er allemaal!
​Heerlijk wegdromen op een van de vele witte stranden die het eiland rijk is kan natuurlijk ook. Mauritius kent uitgestrekte parelwitte stranden en groenblauw zeewater. Het is een waar paradijs voor hen die genieten van de zon, zee en strand.

Constance Prince Maurice, Mauritius
beach resort
Constance Prince Maurice
logies & ontbijt

Dag 8

Mauritius

Vandaag kunt u voor het laatst genieten van de zon, zee en de gastvrijheid van Mauritius.
In de middag een privé transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: