Mpumalanga

Schilderachtig landschappen, majestueuze bergen en watervallen, een rijkdom aan fauna en flora, een caleidoscoop van culturen, imposante bergen, dat alles maakt van Mpumalanga één van de populairste toeristische bestemmingen.

Tot de attracties en activiteiten behoren safari's, vogelobservatie, forelvissen, wildwatervaren, trekken, paragliding, abseiling, tochten met vierwielaangedreven voertuigen, ballonvaren, cultural villages en historische plaatsen.

Mpumalanga is een gebied dat men het hele jaar door kan bezoeken, met een klimaat en een topografie die varieert van koele hoogland-graslanden, via middenveld en steile bergwanden tot subtropische laagveld. De provincie is onlangs ingedeeld in zeven toeristische regio's, elk met zijn eigen unieke eigenschappen en een verscheidenheid aan attracties.

Panorama route

Biedt pittoreske ritten naar adembenemend plaatsen zoals de Blyde River Canyon, het levende museum van Pilgrim's Rest, de schitterende watervallen van Sabie en Graskop. Tot de avontuurlijke activiteiten behoren goudwassen, wildwatervaren, trekken, ballonvaren, bungeejumping.

Hoogland Meander

De ongerepte wateren van deze regio zorgen voor uitstekende mogelijkheden om op forel te vissen, terwijl bergbeklimmen en mountainbiken tot de andere activiteiten behoren. Het is eveneens een paradijs voor vogelobserveerders - het Verloren Valei Natuurreservaat (Dullstroom) beschermt drie bedreigde kraanvogelsoorten - de blauwe, de gebaarde en de gekroonde.

Cultural Heartland

Hier vindt u de traditionele Afrikaanse cultuur. In het Botshabelo Historical Village kunt u iets leren over de manier van leven van de trotse en hartelijke amaNdebele, bekend om de opvallende geometrische patronen op hun huizen en kleding.

Cosmos Country

Deze regio staat bekend om het tapijt van Cosmosbloemen dat in de nazomer in Zuid-Afrika (maart-april) bloeit.

Wild Frontier

Bezoekers van deze regio worden beloond met zeldzame exemplaren van San-rotskunst.

Grass and Wetlands

Grasland en moerassen, met bergen, talrijke meren, pannen en thermisch bronnen, een ideaal gebied om vogels te observeren.

Lowveld Legogote

Hier vindt u een groot aantal attracties - de Sudwala Caves, het Kruger Nationale Park, de Laagveld Botanische Tuinen, het centrum voor handwerklieden en kunstenaars White River en het Crocriver Enviro Park - Afrika's grootste reptielenpark.

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief