Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Mwiba Lodge

Mwiba Lodge, Serengeti, Tanzania

Mwiba Lodge is een luxueus tentenkamp met uitzicht op een rotsachtige kloof aan de rivier de Arugusinyai, gelegen in een privéreservaat van meer dan 20.000 hectare dat grenst aan de zuidelijke Serengeti.

Dit uitgestrekte en privaat gecontroleerde natuurreservaat met weelderige flora zit vol met wilde dieren en beschikt over 33 zoetwaterbronnen.
Het interieur van de Mwiba Lodge is een kunstzinnige combinatie van zowel traditionele als moderne designelementen, geïntegreerd in de kolossale rotsblokken van het landschap. De stijlvolle lounge kijkt uit over de rijkdom van het golvende landschap daarbuiten. Een niveau lager dan het koele zwembad kunnen gasten genieten van de natuur en van de wilde dieren die uit de bronnen van de vallei komen drinken.

De 10 dubbele tentsuites (waarvan 2 aan elkaar grenzend) hebben allemaal een open lay-out, ontworpen met het doel het meeste uit het spectaculaire uitzicht te halen. Binnen wordt het traditionele canvas geaccentueerd met koperen elementen, grote badkuipen, privé buitendouches en hardhouten terrassen.

Game drives, bush-wandelingen en culturele excursies naar het dorp van de lokale bevolking zijn slechts enkele van de magische ervaringen die beginnen bij Mwiba, waar een wereld vol avontuur wacht....

Faciliteiten

24/7 elektriciteit
bar
bibliotheek
credit card
kindvriendelijk
lounge
restaurant
wifi
zwembad

Kamer

airco
bad
douche
douche, buiten
haardroger
kluisje
mini bar
muskietennet
telefoon
wifi

Activiteiten

begeleide wandeling
cultuur
game drive
nacht game drive

AddToAny

Spa
Spa
Spa
Fly Camping
Fly Camping

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: