Okonjima Bush Suite

​Okonjima Bush Suite, Namibië

Okonjima ligt op ongeveer drie uur rijden ten noorden van Windhoek, tussen de plaatsen Okahandja en Otjiwarongo, in een privé reservaat, vlakbij Waterberg.

Okonjima Bush Suite ligt ongeveer 500 meter van Bush Camp en 3,5 km van het Plains Camp. Deze privé suite is gebouwd in African Bush Style.
De suite bestaat uit 2 exclusieve, luxe en-suite slaapkamers (maximaal 4 personen) die van alle gemakken zijn voorzien. Eén van de grote bedden kan op het terras gezet worden om onder de sterrenhemel te slapen. Verder beschikt het over een flink zwembad, een privé keuken, een persoonlijke host, kok, gids en een safari auto.

Africat Foundation

Okonjima is het thuis van de Africat Foundation. Deze stichting zorgt voor het welzijn van diverse katachtigen, waaronder die van het luipaard en de cheeta.
Als gast van de lodge kunt u het een en ander van dichtbij ervaren. Daarbuiten worden er onder andere wandeltochten en mountainbike tochten georganiseerd. Vogels en (nachtelijke) dieren kunt u vanuit een observatiepost aanschouwen.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
geen kinderen onder 12
wifi
zwembad

Kamer

bad
douche
douche, buiten
kluisje
terras/balkon
ventilator
wifi

Activiteiten

(mountain) biking
begeleide wandeling
game drive
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief