Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Tarangire National Park

Het Tarangire National Park, gelegen ten noorden van Lake Manyara National Park, ontleent zijn naam aan de rivier die zich een weg baant door het gebied.

Het Tarangire National Park staat bekend om de beroemde baobabbomen en de grote dichtheid wildlife op een relatief kleine oppervlakte en zo'n 550 verschillende vogelsoorten.
Vooral in het droge seizoen, tussen juni en november, is het een absoluut wildspektakel als duizenden dieren, voornamelijk grote kuddes olifanten, gnoes, zebra's, gazellen en antilopen van de droge steppe naar de Tarangire trekken voor vers en verkoelend water.

Leeuwen, luipaarden en andere jagers houden de migratie goed in het oog, op zoek naar een geschikte prooi. De kans bestaat dat u leeuwen aantreft in bomen, waar ze heerlijk liggen te luieren.
Het Tarangire National Park is tevens één van de weinige plekken in Tanzania waar u (met veel geluk) wilde honden kunt zien.

ONZE TOPACCOMMODATIES Tarangire National Park

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: