Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Visum

Om te kunnen reizen naar bepaalde landen is een visum vereist. Met een visum kunt u een land inreizen en ook weer uitreizen.

Eenvoudig gezegd is een visum het toegangskaartje voor een land. Het is een stempel of sticker in uw paspoort en wordt afgegeven door een ambassade, consulaat of bij bepaalde landen door de grensautoriteiten.
In een Entry visum staat aangegeven binnen welke termijn u het land moet inreizen. Hoe lang u vervolgens in het land kunt verblijven, wordt beslist door de immigratie-autoriteiten aan de grens.

U kunt het land niet eerder inreizen dan op de begindatum van het visum en u moet het land weer verlaten uiterlijk op de einddatum van het visum. Hoe lang u mag blijven en hoe vaak u in- en uit mag reizen is dus al in het visum bepaald.

Visum aanvragen

U kunt een visum aanvragen bij de ambassade of het consulaat van het desbetreffende land, maar soms ook bij aankomst. Bij boeking zullen onze reisadviseurs u hierover informeren. In bepaalde gevallen kan BMS-Travellers tegen een kleine vergoeding de afhandeling van de visumaanvraag voor u regelen.

Bij aankomst

In sommige landen kunt u bij aankomst op het vliegveld een visum aanschaffen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts.

Paspoort

Voor een bezoek aan de meeste landen dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat nog tenminste 6 maanden geldig is, na terugkomst in Nederland. Houdt u er rekening mee dat er in uw paspoort tenminste 2 blanco pagina's aanwezig zijn voor de benodigde stempels (links en rechts naast elkaar). Indien dit niet het geval is, dan kan u zondermeer de toegang tot het land worden geweigerd.

E-visa

Een e-visum is een elektronisch visum, dat eenvoudig online van tevoren kan worden aangevraagd via het e-portal van de desbetreffende overheid.
Het wordt na toekenning digitaal toegestuurd. 

LET OP: in sommige landen wordt bij aankomst op het vliegveld géén visa meer uitgegeven. U dient dan van tevoren een e-visum online aan te vragen.
Vraag onze experts om meer informatie.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: