Western Cape

Geflankeerd door de Indische en de Atlantische Oceanen mag de provincie Western Cape zich beroemen op bijna 1.000 kilometer onbedorven stranden, ongelofelijk natuurschoon en het gehele jaar door een gematigd klimaat. Een exclusieve rondreis met BMS-Travellers door Zuid-Afrika maakt uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring.

De West-Kaap is het tehuis van een interessante culturele gemeenschap, van de afstammelingen van het inheemse Khoikhoi, de trotse Xhosa tot mensen uit Europa en het Verre Oosten die zich daar lang geleden gevestigd hebben. De tapisserie van culturele diversiteit is duidelijk zichtbaar in de verscheidenheid aan keukens, architectuur, kunst en handwerk, musea en historische plaatsen. In het bijzonder de Kaapse moslims hebben een geheel eigen magie, te zien in hun bijzondere soort muzikaal amusement.

De vierde grootste provincie van Zuid-Afrika is gezegend met een onvergelijkbare botanische pracht en wordt ook wel liefhebbend de Fairest Cape (Mooiste Kaap) genoemd. Dorre gebieden van de provincie worden tussen augustus en oktober na de jaarlijkse regen met een adembenemend mooi tapijt van bloemen bedekt.

Kaapstad, met op de achtergrond de Tafelberg, is één van 's werelds mooiste steden. Van hieruit kunt u excursies ondernemen naar de Wijnstreken, met hun landhuizen in Kaaps-Hollandse stijl. U kunt wijnroutes volgen en er zijn genoeg uitgelezen oogsten die u kunt proeven.

De West-Kaap is ook trots op talloze mooie stranden en aantrekkelijk vissersdorpen aan de westkust net als de schitterend kust van de beroemde Tuinroute. In het binnenland wordt de Kleine Karoo gekenmerkt door wijde open vlaktes, golvende heuvels en reusachtige struisvogelboerderijen.
Talloze Zuidkapers en Bryde's walvissen komen geregeld naar de kustwateren tussen juni en november.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: