Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Zanzibar

Het mystieke en exotische kruideneiland Zanzibar, met zijn parelwitte stranden en azuurblauwe zee, is een ideale droombestemming om tot rust te komen na de overweldigende indrukken van een safari in Tanzania of voor een heerlijke ontspannende vakantie, huwelijksreis of short break.

De Arabieren waren in de 18e eeuw de eerste bewoners van het eiland en dreven er handel in ivoor, dierenhuiden, kruiden, specerijen en slaven.
De Moorse invloeden zijn nog steeds terug te vinden in de verlaten haremhuizen, moskeeën en huizen, die versierd zijn met vakkundig houtsnijwerk.
U proeft op Zanzibar nog een echte oosterse sfeer...
Wanneer u zelf op ontdekkingstocht gaat door de hoofdstad Stone Town, of een tour maakt langs de kruidentuinen, komt u veel te weten over het mystieke verleden van Zanzibar.

In het midden van het eiland bevindt zich, voor de natuurliefhebber, het tropische Jozani Forest, thuisplaats van de zeldzame rode colobus aap en het mangrovebos.

Wanneer u de deuren van uw kamer opent ligt het strand aan uw voeten, de zacht verkoelende zuidoost passaatwinden beroeren het warme wateroppervlak van de grote Indische Oceaan en laten u genieten van eeuwig mooi weer.
Kortom, Zanzibar is het paradijs op aarde...

Onderwaterwereld

De prachtige onderwaterwereld van Zanzibar is een waar duikersparadijs en een boottocht met een traditionele dhow naar 'turtle island' of het zwemmen met dolfijnen behoort tot de mogelijkheden.
Klik hier voor meer informatie over snorkelen en duiken op Zanzibar.

Huwelijksreis

BMS-Travellers kan de mooiste dag van uw leven completeren met de mooiste reis van uw leven. Bestemming, reisduur, route, niveau... BMS-Travellers stelt geheel naar uw eigen wensen uw droomreis samen.
U kunt bijvoorbeeld op Zanzibar trouwen... romantischer kan haast niet! Er zijn een aantal resorts waar de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden, met aansluitend een diner en/of een feest, compleet met bruidstaart.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: