Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Safari & Beach Kenya

13-daagse fly-in safari Kenia

Safari & Beach Kenya 13-daagse fly-in safari

Tijdens de reis Safari & Beach Kenya kunt u het actieve met het relaxte combineren.
Allereerst gaat u op safari in één van de mooiste wildgebieden van Kenia: samen met een gids wilde dieren spotten tijdens een game drive of een wandelsafari. Hier kunt u onvergetelijke herinneringen gaan maken.
Aansluitend vliegt u naar de kust om heerlijk op het strand te genieten van zon, zee en eventuele activiteiten.

Waar wacht u nog op...?

 

  • U vliegt van locatie naar locatie
  • Veel safari activiteiten
  • Relaxed verblijf aan het strand
  • Geheel verzorgd

Game drives en wandelsafari's in:

  • Mara Ecosystem Naboisha Conservancy
  • Masai Mara Game Reserve

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1

Nairobi

Na aankomst op de luchthaven van Kenyatta Nairobi wordt u verwelkomd door een lokale  vertegenwoordiger. Hij of zij ontmoet aan de deur van uw vliegtuig en helpt u vervolgens snel door immigratie (fast track), bij het verzamelen van uw bagage, helpt u door de douane en assisteert u naar uw transfer auto, die u naar uw accommodatie brengt.

Ole-Sereni, Nairobi, Kenya
city hotel
Ole-Sereni
logies & ontbijt

Dag 2-4

Mara Ecosystem Naboisha Conservancy

Naboisho is een natuurreservaat dat sinds 2011 een formele status heeft. Dit ecosysteem ligt aan de noordkant van de Masai Mara. Het is een heel nieuw gebied waar op dit moment nog maar paar mogelijkheden zijn om te verblijven. De natuur is puur, er zijn weinig bezoekers en veel, héél veel dieren. Bekend is dat er 3 leeuwen groepen zijn van tussen de 10 en 15 leeuwen per groep. Er zijn diverse luipaarden gesignaleerd en een stuk of 5 volwassen cheeta's. Naboisho ligt vlak bij de Loita Plains. Tijdens de migratie van dieren van Loita naar de Masai Mara kunt u grote kuddes zebra's en gnoe’s in dit gebied zien.

Activiteiten: dag- en nacht game drives in open 4x4 safarivoertuigen, begeleide wandelsafari’s, sundowners en maaltijden in de ‘bush’.
Optioneel: bezoek aan een Masai dorp, ballonvaart over het park.
Basecamp Explorer Eagle View, Naboisho Conservancy, Masai Mara, Kenya
tented camp
Basecamp Explorer Eagle View
all inclusive + activiteiten

Dag 5-6

Masai Mara Game Reserve

In dit gebied, dat grenst aan het Serengeti National Park in Tanzania, is zowel het groot als klein wild ruimschoots aanwezig. Het landschap bestaat uit uitgestrekte vlaktes, heuvels, acaciabossen en dicht struikgewas. Het zacht glooiende savanne landschap zorgt ervoor dat u met uw verrekijker reeds op kilometers afstand het wild kunt zien.

U gaat samen met een gids op zoek naar enkele van de 95 soorten dieren en 480 soorten vogels die hier in groten getale voorkomen. Allereerst natuurlijk naar de 'Big Five' (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant), maar ook cheeta's, hyena's en olifanten. Tevens kunt u een grote variëteit planteneters zoals zebra's, gazellen, elanden, gnoes en giraffes tegenkomen. Ook het aantal soorten vogels is zeer gevarieerd.

Activiteiten: dag- en nacht game drives in open 4x4 safarivoertuigen, begeleide wandelsafari’s en sundowners.
Optioneel: nachtelijke game drive, bezoek aan een Masai dorp, ballonvaart over het park.
Kichwa Tembo, Masai Mara, Kenya
tented camp
Kichwa Tembo
all inclusive + activiteiten

Dag 7-12

Diani Beach

Na het ontbijt vliegt u naar Ukunda aan de kust, waarna u middels een road transfer naar uw accommodatie wordt gebracht.
Diani Beach is een ca. 25 km lange exotische kuststrook ten zuiden van Mombasa. Vanwege de zeer brede met palmbomen omgeven witte stranden en een helderblauwe zee, is Diani Beach tevens een van de meest populaire stranden van Kenia. Hier bent u aan het juiste adres om te ontspannen en na te genieten van uw safari. De stranden zijn van zacht‚ wit zand en voor de kust liggen koraalriffen die zorgen voor mooie snorkellocaties. 

Optionele excursies: dagexcursie Mombasa, allerlei watersporten zoals duiken, snorkelen, diepzeevissen, dolfijnen en walvissen spotten en zeilen, of per dhow een traditionele zeiltocht maken naar Wasini Island.
WaterLovers Beach Resort, Dianai Beach, Kenia
beach resort
WaterLovers Beach Resort
vol pension

Dag 13

Diani Beach - Nairobi - Amsterdam

Vandaag vliegt u naar Nairobi voor uw vlucht terug naar huis.

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: