Plaats een reactie

Plaats een reactie
Nederlands

PLAATS EEN REACTIE

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

 

 

Reacties van onze klanten

Mentori on Tour

Hoi Marcello,
Graag wil ik je bedanken voor de fantastisch georganiseerde business trip naar Kaapstad e.o. Alle ingrediënten voor een geslaagde business trip hebben jullie in deze vier dagen verwerkt. Direct na aankomst in Kaapstad een avontuurlijke Safari Game Drive, de volgende dag sfeervol wijn proeven en lunchen in Franschhoek en de derde dag sportief surfen in Muizenberg inclusief bezoek Kaap de Goede Hoop en op tijd in stelling gebracht voor de mooiste “sundowner”. De reis werd afgesloten met een tour door Kaapstad met twee verschillende proeverijen op unieke locaties.
Alles is tot in de details voorbereid en op locatie fantastisch begeleid door “big” Frank !!
BMS-Travellers bedankt voor de organisatie: wij hebben vier top dagen gehad in Kaapstad en omgeving, jullie hebben laten zien dat jullie een specialist zijn in reizen... we gaan zeker terug naar dit mooie land !
Erwin Woudstra
Tech Data Advanced

Avontuurlijkeprivé rondreis Madagaskar

Ha Marcello;
We zijn weer thuis sinds afgelopen vrijdag.
We hebben het super gehad in Madagaskar.
Wat een indrukken, van het begin tot het eind.
Heel hartelijk bedankt voor je hulp en adviezen, het was weer top geregeld.
We spreken elkaar vast nog,
Groetjes van Peter en Lia

Onze fly in safari reis naar Botswana

Beste Marcello en Diana,
Het is weer gelukt: ……………… het was een fantastische trip!!!!!
We hebben er van het begin tot het eind volop van genoten. Alles is prima verlopen en we zijn volop verwend met veel mooie ervaringen.
Hartelijk dank voor jullie regelwerk en natuurlijk ook voor de leuke verrassing bij thuiskomst!
Hopelijk tot snel weer :-)
Groetjes,
Aad en Corina

Selfdrive Zuid-Afrika 17 dagen

Op 8 feb. teruggekomen van een fantastische rondreis met complete gezin van 6 volwassen. Het team heeft in het voortraject alle tijd genomen om een voor ons prachtige reis voor te bereiden. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het was overweldigend. Team bedankt!

What a fantastic family holiday

Firstly, I want to wish you a healthy and happy new year and secondly I want to thank you on behalf of myself, Ed and the kids for the most fantastic trip.
We had such a wonderful experience. Gondwana was a hit and a perfect choice for the children's first safari and Grootbos was absolutely amazing.
We can not recommend Grootbos highly enough as a must for young families. The staff were so attentive and friendly and we made the most of our short stay there, horse riding, a boat trip to see sharks, whales, penguins and seals and enjoying a lot of delicious food while the kids were taken off to make bread and toast marshmallows.
Thanks for all your input and effort in making this trip so magical. As I write this Ed is on a plane to the US and the kids are back at school. It is pretty grim weather outside but we feel fully recharged and raring to go!!!
Hope to see you soon and good luck and veel plezier with your next trip!
Groetjes,
Melissa

Reis naar Siwandu en Fundu

Hi Marcello,
Wij wilden je nog even bedanken voor de perfect georganiseerde reis. We hebben het heerlijk gehad in het prachtige Selous met echt verschrikkelijk goed eten, ook alles gluten vrij en de fantastische staff. Met onze geweldige gids heel veel moois mogen zien. Pemba was ook echt genieten, de accommodatie was geweldig en we hebben heerlijk gesnorkeld en gedoken en genoten van een drankje bij de prachtige zonsondergang. Ook in alle vluchten en vervoer verliep alles vlekkeloos.
Heel erg bedankt voor het regelen van deze geweldige reis in zo'n korte tijd!!
Vriendelijke groet,
Linda & Claire

Dank jullie wel

Wederom een fantastisch reis naar Afrika; het prachtige Selous en paradijselijke Pemba. Ook deze keer uitstekend verzorgd door BMS-Travellers ( de Afrika specialist).
Marcello en team hartelijk dank, jullie weten dromen te realiseren!

21-daagse self-drive Namibië 2017

Dank voor de bijzonder goede voorbereidingen. Prima routebeschrijving met tips over de mogelijkheden.
Het lezen van het boek Solitaire van de hand van Ton van der Lee, had ons al voorpret bezorgd. Daar wilden we zeker langs. Toch kenden we zorgen over de kans op lekke banden.
Je geeft je in Nederland weinig rekenschap van de wegen en de afstanden die je aflegt. In Zuid-Afrika hadden we al kennis gemaakt met de African massage, maar de gravelwegen in Namibië zijn erger. We hebben ons echter geen seconde verveeld of geërgerd, daar de scenery van Namibië blijft boeien. Elke dag wat anders en elk uur rijd je in een ander landschap met oneindige uitzichten.
Stoppen langs de weg en de stilte en de weidsheid, alle kleuren die je ziet, op je laten inwerken is gewoon een must. En dan juist zie je weer een mooie vogel, reptiel of een grondeekhoorn. En juist als je denkt wat een leeg landschap, dan staat er weer een oryx, zebra, giraffe of steenbok.
De bedachte reis voerde langs vele lodges, waarbij ook elke Lodge zijn eigen specialiteiten had, afhankelijk van de natuur eromheen. Wij waren aangenaam verrast door de hippe en bijzonder mooie lodges, dit hadden we eerlijk gezegd niet verwacht. We vonden het wel zuur voor een groep Belgen die de hele dag in Damaraland tevergeefs gezocht hadden naar olifanten, terwijl we ze gewoon onderweg langs de weg zagen .
Wat een goede tip om een Namibisch prepaid telefoon te nemen, maar we hebben het niet nodig gehad. Wel hoorden we dat anderen geen bereik hadden, maar dat mocht de pret niet drukken. De indruk was dat er altijd wel hulp opdook voor de pechvogels.
De Sossusvlei was natuurlijk geweldig met al die prachtige duinen. In de Volkskrant was recent sprake van een toeristen trap, maar juist het ontbreken van shopjes, de off-road omstandigheden, de beperkte aantallen toeristen en de stilte in dat immense gebied geven je een tegengesteld gevoel. Er lopen alleen wat mensen achter elkaar Big Daddy op, wij zijn halverwege naar beneden door het zand naar de Deadvlei gegaan, geweldig! Doe het wel vroeg, want om 10 uur is het al bloedheet.
En de poort gaat pas bij zonsopkomst open. Tip; de permit voor het gebied hoef je pas bij terugkeer te kopen! Scheelt tijd bij binnenkomst, kun je meteen door rijden naar de duinen. Daar kun je dan ook de ticket kopen voor vervoer als je niet in een 4x4 rijdt.
Etosha park is gewoon geweldig. Een heel divers landschap, prachtig gewoon. Bij de waterholes was genoeg te genieten. En de waterhole bij Okaukuejo is natuurlijk fantastisch. Er heerst bijna een rituele stilte bij het aanschouwen van alle dieren die de hele dag langs komen om te drinken en te baden. Buiten Etosha park hadden we ook goede lodges om met wildlife kennis te maken.
Overigens is Onguma een leukere lodge dan die in het Etosha zelf en kun je van daaruit ook het Etosha park bezoeken..
En dan de Namibiërs: ongeacht het volk waartoe ze behoorden, waren ze allemaal aardig, charmant, prettig in contacten en kenden vaak voldoende Afrikaans om ons als Hollanders te identificeren. Als je een paar dagen in een lodge bleef, leerde je ze beter kennen en vertelden ze vaak wat over de omstandigheden waarin ze werkten en leefden. Tip; kleding en schoenen achterlaten wordt ook zeer op prijs gesteld.
Kortom, wij hadden een topvakantie, mede dankzij Marcello en Diana van BMS-Travellers.

Fantastische reis

Met veel plezier kijken wij terug op een fantastische reis. BMS-Travellers heeft ons op prachtige campsites en lodges gebracht, waar wij genoten hebben van de mooie natuur en geweldige foto’s hebben kunnen maken. Ook erg genoten van de gastvrijheid van de mensen in Namibië, Zambia en Botswana. Wij waren vooral blij met hun inspanningen om vanuit Nederland hulp te regelen toen wij midden in dessert met een kapotte koppeling vast stonden. Zij hadden het binnen een half uur geregeld. Nogmaals onze complimenten.

Daan & Dorien

Tanzania was FANTASTISCH!

Alles tip top.. We zagen alle dieren die er zaten en in grote getale… de geringe aanwezigheid van andere jeeps is zo een pluspunt..!!! Behalve de enige andere jeep van onze lodge, waren en simpelweg geen..!
Lodges (Siwandu, Jongomero, Ras Kutani): perfect… niets op aan te merken.
ZANZIBAR…
Zeker niet slecht, maar mindere lodge (Fumba Beach Lodge) dan de andere. Niet zo goed onderhouden als de andere en eten was ook minder. Ook goed, maar een andere categorie.
Daar konden we niet echt veel doen, dus zijn we van daaruit naar PUJ gegaan 2 dagen om strandsport te doen (kiten). Dit was uiteraard ook mogelijk, maar misschien aan mensen aanraden dat het in Fumba voor families heeeel erg kalm is. Dit was het enige dat we evt. zouden aanpassen mochten we het nog eens doen.
De rest is zeker voor herhaling vatbaar! ook de manier van reizen.
Chapeau voor jullie..! en dikke dankjewel..!!!

Groetjes,
Familie Donck

We hebben een geweldige vakantie gehad!

Wat mooie kampen en zulke aardige mensen bij elk kamp. De gidsen hadden veel ervaringen over alles - niet alleen over de grotere dieren maar ook de kleine dieren, vogels, bomen, planten etc etc. Maar inmiddels hebben we van alle grote dieren gezien - 3 luipaarden, wild dogs, veel leeuwen, leeuwen welpjes, giraffen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen etc etc. De eten was ook super lekker en de kampen waren mooi en top georganiseerd. Als vakantie en ook als safari vakantie is het echt een aanrader.

We hebben wel een paar tips:
- Het was bijna 12 dagen zonder contact met de buiten wereld. Geen wifi en geen telefoon bereik, dus het is misschien handig om mensen te waarschuwen.
- Ruaha (Jongomero Camp) ligt veel hoger dan Siwandu en kan s ‘ochtends heel koud zijn (we hadden 6 C!). Verschillende lagen van kleren is handig want om 12.00 is de temperatuur weer op 30 C.
- Ras Kutani - de dorps wandeling was erg leuk. Voor deze moet je $7,50 USD per persoon aan de lokale burgemeester betalen. Het geld is voor een goede doel bijvoorbeeld het bouwen van een Kindergarten voor de dorps kinderen. Ook handig om van te voren te weten.

Ik hoop dat deze feedback handig is.
Met vriendelijke groeten,
Fiona en Ronald

Rondreis Zuid-Afrika

We hebben het heerlijk gehad. Ik zal chronologisch wat feedback geven.
Het hotel op de airport (City Lodge OR Tambo) is prima voor de 1e avond, je bent er heel snel. Het ophalen van de auto koste onnodig veel tijd, maar we waren nog op een redelijke tijd in Dullstroom.
Walkerson Inn was een heerlijk begin, mensen zeer vriendelijk en bijv de 2e avond hadden we een ziek kind en kregen toen het prima diner in de Lodge aangeleverd. Van hieruit hadden we toch een beetje weinig tijd voor de panoramaroute, waren ook even fout gereden.
Hannah Lodge was prima en noodzakelijk als tussenstop. Piste Lodge was fantastisch, bijna alle dieren gezien, geweldig aardige mensen daar en heel prachtig vertoeven. Al bij al een geweldige week en Kaapstad moeten we nog een keer doen.
Hartelijk bedankt voor alle goede adviezen en de goede organisatie. Ik zal reclame voor jullie maken.
Met vriendelijke groet,
Bernadette en Bernard

Onze reis naar Tanzania

Beste Marcello en rest van het BMS team,
Wij kijken terug op een prachtige reis naar Pemba Island, Selous Game Reserve en Ruaha National Park. Fundu Lagoon op Pemba is een mooie 'bare foot luxury' plek, waar je heerlijk een paar dagen tot rust kunt komen en acclimatiseren. Een bijzondere locatie, comfortabele 'hutten', direct liggend aan een prachtige, afgelegen lagune. We hebben dolfijnen gezien en voor het eerst gedoken. Daarna door naar Selous, in zuidoost Tanzania. Een 'garden of Eden', enorm veel dieren, de prachtige Siwandu lodge met uitzicht over één van de vele meren in dat enorme, uitgestrekte gebied. We deden een spannende walking safari, waarbij we zelfs tussen een kudde olifanten verzeild raakten. En toen als kers op de taart door naar Ruaha. Dit park is groot, woest, een echte persoonlijke safari ervaring. Bijna geen auto's gezien met andere reizigers, het gevoel dat je echt op avontuur bent. Enorme kuddes buffels en olifanten. Met onze ranger Allen sporen van leeuwen en luipaarden gezocht, en ze gevonden! De Jongomero lodge was nog bijzonderder dan onze voorgaande verblijven. 's Nachts een kruik in bed om warm te blijven. En altijd en overal lieve, gastvrije mensen. 's Ochtends gewekt worden in de tent met koffie en koekjes. Heerlijk ontbijten tijdens de game drive ergens in de bush. Een prachtige sundowner met biertje en lekkere hapjes. Heerlijke lunches en diners.
Marcello, heel veel dank voor jouw uitstekende reisadvies en begeleiding. De reis was perfect georganiseerd. Dit was zeker niet onze laatste safari!

Namibie Self drive

Wij deden een 19 daagse Namibië-rondreis in self-drive, begin juni 2017 ( zonder Caprivi en Fish River Canyon in zuiden ). We hadden op voorhand wel 100 vragen als voorbereiding, die steeds snel en nauwkeurig werden beantwoord. Onze veelvuldige wensen werden in overleg geboetseerd door BMS, tot dit prachtige resultaat.
De reis was super geregeld met een zeer detailled roadbook. Telkens was er wel een superverrassing op de verblijfplaats. Vriendelijke BMS- medewerkers, zoals alle Namibiërs trouwens.
Geen enkele negatieve ervaring. De lodges geven je telkens weer een heerlijk gevoel.
De voorgestelde auto leek wat groot, maar bleek net gepast voor de roads en toegang tot de lodges. Wij hadden een extra reservewiel voorzien (verhoging van comfortgevoel ), maar hbb maar een defecte band gehad in Etosha park.
De prijzen van de consumpties zijn zeer matig en lager dan wij gewend zijn.
Prachtige reis met elke dag genieten.

Selfdrive Namibia

Hallo Marcello en team
Voor de eerste keer Namibia bezocht met een huurauto, wat een fantastische reis was dat. Het is een land met adembenemende landschappen en heel veel wildlife. Alles was tot in de puntjes verzorgd door jullie team, wat zeker een dikke pluim verdient. Ook het geschenkje, ( een hond gemaakt van stropdraden die geplaatst worden door stropers), bij thuiskomst was een leuke verrassing en heeft een mooi plaatsje gekregen. Nogmaals hartelijk bedankt voor de droomreis die jullie ons bezorgd hebben en bij een volgende Afrikareis weten we jullie zeker te vinden.
Mvg. Jan en Ria

Reis naar Tanzania

Dag Marcello
We maakten een bijzondere reis namelijk met onze kleindochter van bijna 14 jaar. Voor ons de tweede keer Tanzania en voor haar de eerste.
De reis was perfect georganiseerd en we werden verrast door de prachtige accommodaties, onze uitstekende gids en natuurlijk alle safari's en andere activiteiten, die het programma compleet maakten. Onze kleindochter genoot natuurlijk van het wild en wij met haar. De geboorte van vele gnoe 's op de Serengeti hebben we van dichtbij meegemaakt en wel vanuit Kusini Tented Camp. Wat een bijzondere lokatie ook! Door de afwisseling in activiteiten, bezoeken van een school, een Masai dorp, een wandelsafari en een kanotocht op de laatste dag bleef ons verblijf tot het laatste moment spannend en ontspannen.
Dank Marcello en ook voor het mooie cadeau in de vorm van een " draad wilde hond" en de leuke contacten vooraf.
Een pluim verdient ook onze reisorganisatie " Predator Safari Club". Onze gids was bijzonder punctueel, vriendelijk en reed veilig.
We kunnen iedereen een reis georganiseerd door BMS aanraden: persoonlijk en op maat.
Wie weet tot de volgende keer,
Wim Dullemond
Aly Dullemond
Lisa Dullemond

Rondreis Sri Lanka, Malediven en Dubai - big thank you!

Hi Marcello,

Net terug van onze reis.
Wat hebben wij genoten en wat was alles perfect georganiseerd.
Sri Lanka is een ongelooflijk mooi land, zoveel te zien en te doen. Vergeleken met India een verademing qua hygiëne en structuur. Accommodaties waren ook top.

Ons verblijf op de Malediven was heerlijk relaxed. Een super mooie "hut" op palen en een goed restaurant. De sea plane was een leuke ervaring.

Dubai was ook leuk om eens te zien. Hotel ook weer top, alleen jammer dat je in Dubai 14 euro moet neertellen voor een glaasje wijn??
We zijn de hoogste toren van de wereld op gegaan(halve kilometer) de Burj Khalifa.
Verder met vliegtuigje over Dubai gevlogen. Palm Islands van boven af was echt mooi om te zien. City Tour gedaan, het oude Dubai bekeken, de souks en het enorme sea aquarium in The Dubai shopping mall. Alles erg over de top hier, tot en met het wagenpark toe?de Ferrari's, Lamborghini's vliegen om je oren.

In ieder geval is dit voor ons weer een mooie herinnering geworden.
Wij willen je nogmaals hartelijk danken voor het samenstellen van deze super reis.
Chapeau!

Reis naar Zuid-Afrika

Beste Marcello en Diana,
We hebben genoten van onze rondreis langs de zuidkust van Zuid-Afrika. Jullie hebben ons verrast met de prachtige map met reisbescheiden en informatie, die we voor vertrek ontvingen. Fijn dat jullie zo goed meedachten, waardoor de reis goed kon verlopen. De locaties waar wij verbleven waren door jullie goed uitgezocht. De safari in Sibuya was TOP! Wij gaan zeker nog een keer terug en dan weten we jullie te vinden.
Met vriendelijke groet, Jos en Marion.

Review of our beautiful trip through Namibia

Dear Marcello and Diana,
Last weekend we returned from our roundtrip of 26 days through Namibia, which was organised by BMS Travellers in The Netherlands. Like our trip through Tanzania a couple of years ago, this trip too was well arranged by your organisation.
All items as discussed with BMS during the preparation of this trip were completely to our full satisfaction. The selected accommodations, the food and the pre booked excursions were all excellent, without any exclusions. Namibia is a very nice country with beautiful landscapes and many wild live animals, a country which is amazing for photographers like our crew.

On behalf of my travelling mates Marg and Rineke, I herewith would like to  thank you very much for your services and will recommend this country and your company to everyone who is looking for a fully arranged well organised nature holiday.
Kind regards,
Gerard Saarberg

Adembenemend en Fantastisch

Beste Marcello en collega's,
Wij zijn, helaas, net weer een weekje thuis van onze prachtige reis door Namibië en Botswana. En we zijn echt enorm enthousiast over deze prachtige trip. Het was adembenemend en fantastisch. Oktober (2016) was een droge maand maar juist daarom hebben we veel beesten gezien. We hebben elke minuut, of eigenlijk elke seconden, genoten van alles. De overweldigende natuur, de uitzichten, de zonsondergangen en zonsopkomsten, alle beesten die zomaar in de natuur staan, keer op keer keken we onze ogen uit, en het vroege opstaan om de mooiste taferelen te zien, de mensen, het eten en de lodges, geweldig.

Bedankt voor jullie tips en adviezen en voor het boeken van deze droomreis. De auto (we hadden een 4 x 4 Toyota Fortuner) was onze beste vriend, we zijn hem ontzettend dankbaar dat ie ons de hele vakantie heeft ondersteund, we hebben geen enkele keer pech gehad en ook nul lekke banden, wat een betrouwbare auto en deze zou ik dan ook iedereen aan kunnen raden. Wij zijn weer een heleboel mooie herinneringen rijker en ik zou iedereen adviseren om met jullie te boeken.

Binnenkort staat mijn blog, met vermelding naar jullie, online op foodandflipflops.com. Nogmaals, bedankt voor alles en hopelijk tot een volgende keer, want Afrika werkt verslavend.

Wat een fantastische ervaring!

Beste Marcello en Diana,
We zijn nu een paar dagen thuis en genieten en praten nog volop na over onze prachtige reis naar Namibië en Botswana. Het was onze eerste reis naar Afrika, maar nu we terug zijn weten we zeker dat het ook niet de laatste keer zal zijn. Wat een belevenis! Van de zandduinen in Sossusvlei tot alle wilde dieren in de nationale parken; we hebben ervan genoten. We willen jullie bedanken voor al jullie hulp om de reis voor te bereiden. Dankzij deze goede voorbereiding konden wij genieten van alles om ons heen en hoefden we ons geen zorgen te maken over andere dingen! Het is ons gelukt "de big five" te zien! Dat was geen doel op zich maar het is toch wel erg leuk als het lukt. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en ook bedankt voor het leuke geschenk na afloop!

Groeten,
Linda & Ivo

Reis Namibie juni 2016

Beste Marcello,
Wat een fantastische reis van 3 weken hebben wij in juni 2016 kunnen maken door Namibië. Dit alles dankzij jullie enorme know-how met betrekking tot accommodaties, bijzonderheden en natuurlijk de hele organisatie eromheen. Het klopte gewoon, tot in de details.
Dit was een droomreis om nooit te vergeten waarbij we bijna alle dieren in het wild hebben kunnen zien.
Wij willen nog een keer terug naar die regio om ook de leeuwen te zien die we helaas hebben gemist.
We komen dan vast en zeker weer bij jullie langs voor een nieuwe reisplanning.
Dick en Anke september 2016

Tanzania, juni 2016

Beste Marcello,

In juni 2016 bezochten wij Tanzania voor de tweede keer. Ook deze keer was BMS-Travellers een prima adres om onze reis van twee weken te laten verzorgen. In 2002 bezochten wij een aantal natuurparken, deze keer wilden wij ons richten op Lake Natron en de Serengeti.
De combinatie BMS-Travellers en Predators Safari Club was opnieuw uitstekend.
We vroegen en kregen dezelfde gids als 14 jaar geleden en dat was meteen een goede start.
De overnachtingsplaatsen waren prima, de afspraken voor extra activiteiten, zoals wandelingen en rondleidingen vonden allemaal plaats op de afgesproken tijdstippen.
Er waren twee hoogtepunten: ons verblijf bij Lake Natron en de migratie van de gnoes en zebra’s in de Serengeti.
Het vulkanisch gebied rond Lake Natron is van een schoonheid, die niet te beschrijven valt: zo stil, zo uitgestrekt, met een geweldig uitzicht op de Ol Doinyo Lengai, en met een duizelingwekkende sterrenhemel. Het personeel in het tentenkamp was zeer vriendelijk en behulpzaam en er werd heerlijk voor ons gekookt. Ook maakten we een prachtige wandeling door een gorge naar de Engaresero waterval: een klim over rotsen en waden door de rivier met als beloning een douche onder de waterval en zwemmen in de poel!
Er was ons door BMS-Travellers geadviseerd om op drie plaatsen in de Serengeti te verblijven om zo de kans te vergroten de grote trek van de gnoes en zebra’s te zien. In het westelijke deel, in de buurt van Mbalageti is dit gelukt en hebben we uren naar dit adembenemende schouwspel kunnen kijken. We zagen ze (duizenden!) een eindje voor onze auto langs rennen, maar ook tijdens hun oversteek door de Grumeti river. De geluiden die ze met z’n allen maakten horen we nog…
Altijd wist onze gids de juiste plekken te vinden, zodat we ook vele andere dieren hebben gezien en er over leerden.
Kortom, ook deze tweede safari blijft in ons geheugen gegrift staan, mede dankzij de uitstekende organisatie en begeleiding.

Henk & Marieta, 30 augustus 2016

Fantastische reis naar Zuid-Afrika!

Beste Diana en Marcello, Inmiddels zijn we een week thuis en we raken maar niet uitgepraat over onze Zuid Afrika reis. Wat hebben jullie een ongelooflijk mooie reis voor ons samengesteld! Elke dag was een feest, of het nou de Kaapregio was of de parken. Wildlife, op het land en in de zee, was het thema en hebben we gekregen. Het is de natuur en het blijven dieren dus je weet nooit wat je gaat zien. Maar van alle Big 5, de walvis en een paar andere dieren hebben we zowel de ouders als de kleintjes gezien. Hoe bijzonder. De bijgevoegde foto van de olifanten was tijdens onze eerste game drive waarbij we tussen de olifanten en de leeuwen die jongen lagen te voeden in stonden.
Vonden de olifanten niet leuk en probeerde indruk te maken door te klapperen met de oren en te toeteren. Heel indrukwekkend maar de ranger had alles onder controle. Normaal aan het einde van de vakantie is het mooi geweest en ga je naar huis, maar Sabi Sand verlaten was niet leuk. Het liefst waren we daar langer gebleven. Overigens was de manager van Cheetah Plains onder de indruk van de reismap die jullie voor ons hadden samengesteld. Zoiets hadden ze nog niet eerder gezien. Wij hebben er veel aan gehad tijdens onze reis. Heel hartelijk bedankt voor de Wild Dog, helaas hebben we deze niet in levende lijve gezien. Met vriendelijke groet en vast tot ziens want we willen zeker weer terug,

Edwin

Prachtige reis Namibië

Net een week terug uit het prachtige Namibie.
Een self drive van ruim 3 weken heeft ons een mooie indruk gegeven van dit grote uitgestrekte land.
wat een diversiteit aan landschappen.
De reis was uitstekend geregeld,werkelijk alles klopte tot in detail.
Wat is het heerlijk vakantie vieren als alles geregeld is!!
Voor ons een compleet nieuwe ervaring rijker!
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles en hopelijk nog eens tot een volgende reis.

Super goed georganiseerde fly-in Zuid-Tanzania

Hartelijk dank voor de super goed georganiseerde fly-in Zuid-Tanzania en uiteraard de prachtige wilde hond, die samen met de "Kenia-versie" mooi staat te zijn op ons dressoir. We hebben overigens twee prachtige roedels gezien in Selous bij de Rufiji-rivier!
Het was weer geweldig, mede dank zij Foxes.

Magical and unforgettable honeymoon

Me and Richard want to send a massive thank you to the BMS team for making our Honeymoon an magic unforgettable experience! Being a complete control freak, never leaving any details to chance it was a big assignment to plan a wedding.

Having such a full agenda I did something I have never done before, I left the planning of our trip in someone else's hands. The result was over and above any expectations! I could never have imagine the level of absolute perfection that BMS brought to us in this trip! Initially having all itineraries, bookings and contact details put together, not having to worry about what to bring, and "do-we-have-everything" before the trip. Then experiencing a completely seamless execution, including all transfers, domestic flights, and hotels. All we had to do was to show up, and enjoy the magic in this trip, and it was for sure a big portion of magic! As for feedback, I can't think of anything that could have been executed in a better way from your side. The itinerary was a perfect mix of beach and Safari, and we are very grateful for having had the pleasure to visit both Selous and Ruaha, which both brought very unique experiences. Thank you again, and hope to get to use your agency again soon!

Een 10 met een griffel!

Marcello, het was ronduit geweldig, je hebt de snaar goed geraakt bij ons. Mooie combinatie van zelf rijden en zaken ondernemen afgewisseld met luxere onderdelen. Khama Rhino Sanctuary, wat was dat mooi, evenals het rijden over de zoutpannen. Kubu Island: wat een schoonheid! Tau pan was een feestje, na één nacht waren we de enige gasten. Heel bijzonder. En zo leuk om de manager te herkennen van Savuti lodge, van twee jaar geleden. Hilarisch toch? Thornybush: zo kleinschalig en zo bijzonder, en wat een eigengereide Alison (gids in opleiding). Jammer dat ze zo eigenwijs was en Eddy met zijn jarenlange ervaring negeerde. Maar desondanks veel mooie dingen gezien en beleefd daar: en wat pakken ze er leuk uit voor plekjes om te dineren. Echt super! Ook het kunstwerk bij thuiskomst is zeer goed in de smaak gevallen (vooral omdat we zelf geen souvenir hebben gekocht, het was er niet van gekomen en we hebben eigenlijk ook niet echt iets moois gezien, dus dit was een geweldig mooi aandenken). Kortom: een tien met een griffel.

Te veel om op te schrijven!

Met jullie kennis, inzet en service hebben jullie ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke vakantie hebben gehad.
De ervaringen die ons bij zullen blijven zijn de service en de safari's in Thornybush waarin de big five gezien met als één van de hoogtepunten een luipaard met jong van acht maanden en impala prooi hoog in de boom. Het privé diner bij kaarslicht met als achtergrond de civet katten, de stekelvarkens en nog meer. Krugerpark met de olifanten in de rivier. Hluhluwe park met de neushoorns en giraffe met jong van enkele dagen oud. De mooie kust met de dolfijnen en walvissen. Er is te veel om op te schrijven! Wij willen jullie bedanken en als we nog eens gaan zullen we zeker weer advies vragen.

Onvergetelijke reis

Dank je wel Marcello voor de geweldige manier waarop je weer een bijdrage hebt geleverd aan een voor ons onvergetelijke reis naar Afrika.
Onze kampeerreis begon in Namibië, waar jij voor ons een topauto had geregeld met daktent. In Namibië wilden we alles zelf plannen om zo te kunnen gaan en staan wanneer we wilden. Geen probleem voor jou. Je bood gewoon aan te willen kijken naar onze route met bezienswaardigheden die we van plan waren te gaan doen en gaf ons allerlei nuttige tips. Top ! De zeeleeuwen bij Pelican Point zouden we niet hebben bezocht en dat was juist geweldig in de kano.
Daarna vervolgden we onze kampeerreis in Botswana en kwamen we weer in contact met jouw goede organisatietalent. Een afwisselende reis, met geweldige safari's, de zoutpannen, de hele mooie Machaba lodge en als toetje de Victoria watervallen. Alles verliep vlekkeloos: grensovergangen, parktoegangen , de verblijfplekken...
Marcello dank je voor je inzet , advies en geduld.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: