Plaats een reactie

Plaats een reactie
Nederlands

PLAATS EEN REACTIE

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

 

 

Reacties van onze klanten

Safari Zambia

In September 2022 hebben geweldige reis gemaakt naar Zambia. Wij zijn begonnen in South Luangwa National Park in een camp van Green Safari’s. Geweldige belevenis in het camp waar de olifanten regelmatig een bezoek brengen, hippo’s er dwars doorheen lopen en de apen hun speelterrein hebben. 's Nachts veel dierengeluiden wat heel bijzonder is. Door naar Chamilandu wat ook weer mooi was aan het water. Toen de overstap naar Lower Zambezi en camp Anabezi. Wat een toplocatie. Prachtig park, geweldige game drives en heel veel wild leven gezien. Echt een hel fijne gids gehad ook. Toen terug naar Lusaka om de auto op te halen om vervolgens 6 dagen zelf te rijden door Kafue National Park. Kafue is veel groter en ook mooi, je ziet minder snel het grote wild want die hebben gewoon ook meer ruimte. Echter wel parende leeuwen gezien en onderweg verrast door etende cheeta’s. De reis is geëindigd in Livingston bij de Victoria Falls. Thorntree Rivier Lodge was echt de kers op de taart. Was een prachtige lodge in het park daar waar regelmatig olifanten, zebra’s, warthogs en apen te vinden zijn. De apen stelen wel je koekjestrommel uit je kamer, maar dat neem je voor lief. Geweldige staf daar die heel behulpzaam zijn. Marcello van BMS-Travellers heeft ons een onvergetelijke vakantie gegeven, snapt goed wat onze wensen waren en schakelde daar prima op. Onderweg ook veel contact gehad en altijd bereikbaar voor praktische vragen of gewoon even fotootjes sturen om te laten zien wat we meemaakte. Grote dank daarvoor, dit was heel prettig en de reis heel goed samengesteld.

Kampeerreis Namibië, Botswana en Zimbabwe 2022

Beste Marcello en collega’s,
Dit jaar hebben we dan eindelijk, na twee keer uitstellen, onze reis naar Zuidelijk Afrika kunnen maken! Met z’n vijfjes hebben we genoten van een onvergetelijke, fantastische reis. Heel veel dank voor al het regelwerk, de flexibiliteit en de het deskundig advies! Alles was meer dan top geregeld en we hopen in de toekomst nog vaker van je/jullie diensten gebruik te kunnen maken!
Groetjes,
Frank, Carola, Femke, Fleur & Daan van der Linden

Kenia 2022

Beste Marcello,
Afgelopen weekend zijn wij teruggekomen van onze rondreis door Kenia. We hebben met onze kinderen (9, 10 en 12) een onvergetelijke tijd gehad. Na de positieve ervaring tijdens onze huwelijksreis 20 jaar geleden, was de keuze voor de hand liggend om weer bij BMS aan te kloppen. Hier hebben we vanaf het eerste contact geen spijt van gehad. Alles was uitstekend geregeld. Van vluchten, transfers en lodges, alles dik voor elkaar. Er zijn al nieuwe plannen in de maak voor volgend jaar :-)
Groetjes Feiko en Amanda

Onze rondreis in Zuid-Afrika 2022

Dag Diana en Marcello,
Voor september 2020 hadden we een rondreis in Zuid-Afrika geboekt, maar covid deed ons de reis met een jaartje uitstellen. In 2021 moesten we opnieuw uitstellen, maar eindelijk konden we eind mei 2022 vertrekken.
Diana heeft alles gedaan om de reis naar onze wensen aan te passen en rekening te houden met onze 2 kleinkinderen die ook mee op reis gingen (2 en 6 jaar).
- De auto was zeer comfortabel: een 9-seater voor 6 personen is ideaal!
- De excursies die BMS voorstelde waren perfect voor onze groep. Bovendien waren ze op voorhand geboekt wat voor ons veel tijd en zoekwerk uitspaarde.
- De verblijven waren ieder op zich uniek, waardoor het telkens een verrassing was in welk ‘huisje’ we gingen slapen.
- Onze binnenlandse vlucht was tijdens onze reis gecanceld, maar binnen het uur kregen we een oplossing van BMS waardoor ons reisschema kon behouden blijven.
We hadden prachtig weer (tussen 20 en 25 graden) met geen regen, dit was voor ons een goede periode om deze reis te maken. Dank u Diana, om deze periode voor te stellen :)
Het is een prachtig land, we hebben genoten van onze reis en zullen hier nog lang met veel plezier aan terug denken.
Moesten we een nieuwe reis naar Afrika plannen, nemen we zeker terug BMS als partner !

Groeten en bedankt aan het hele BMS-team!
Alfons, Renild, Klaas, Silvie, Fien en Roos.

Rondreis Namibië

We hebben de reis tweemaal moeten uitstellen waardoor de verwachtingen torenhoog waren. Tricky natuurlijk, maar het heeft ons alles gegeven waar we op gehoopt hadden: een zorgeloos genieten van een prachtig desolaat land, met fantastische landschappen, een zeer divers wildlifegebeuren en het comfort dat we gevraagd en verhoopt hadden. De inhoud en het tempo van de reis was op onze maat en aanpasbaar waar we dit graag hadden. De documentatiemap was indrukwekkend. Er was even verwarring over het al dan niet reserveren van een 4wheeel drive SUV. De excuses van BMS waren oprecht en de inspanningen om dit alsnog recht te zetten werden gesmaakt (letterlijk en figuurlijk). Uiteindelijk geen problemen met de auto en een zeer degelijke routebeschrijving, waardoor je zelfs zonder gps je weg had kunnen vinden. De ondersteuning vanuit BMS was prima zowel in de voorbereiding als tijdens de reis. We hadden echt het gevoel dat we opgevolgd werden en dat er interesse was in hoe het verliep. Toen uiteindelijk bleek dat Lufthansa een laatst tussenvlucht annuleerde, is dit prima opgelost door BMS, waardoor we finaal nog sneller en comfortabeler thuis zijn geraakt. Een ook na de reis was er interesse in hoe het gelopen was. De persoonlijke aanpak was zeer goed.

Ongelooflijk mooie reis Namibië

Dag Diana & Marcello,

We zijn sinds zondag terug van onze rondreis door Namibië.
Allereerst willen we jullie van harte bedanken voor de uitstekende service gedurende de 2 Corona jaren en de professionele hulp nadat onze vlucht was geannuleerd. De annulering was zeker vervelend maar dankzij jullie alternatieve programma is het allemaal nog goed meegevallen.

Alle positieve punten opnoemen zou teveel werk vragen maar toch enkele uitschieters:
- De manager van camping Gecko was super vriendelijk en heeft ons die eerste nacht enorm geholpen.
- De wasservice bij Swakopmund Guesthouse en Palmwag is echt goed.
- Spitskoppe is een ongelooflijk mooie camping plaats. Deze stond niet in het eerste voorstel 2 jaar geleden maar was uiteindelijk de mooiste plaats.
- Tiger Reef bar was meer dan de moeite waard.
- De afstanden waren zeker OK. We hebben nooit de indruk gehad dat we te lang in de auto moesten zitten.
- Rhino tracking bij Palmwag is een aanrader.
- Kajakken bij de zeehonden is gewoonweg uniek.
- Waterberg Plateau hike was ongelooflijk mooi.

Tijdens de reis hebben we maar 1 minpuntje opgemerkt. ASCO geeft dekens mee voor in de tent en geen slaapzak, maar het kan ’s nachts wel heel koud zijn!
Gelukkig hadden we thermisch ondergoed mee omdat we wisten dat het wel koud kon worden... maar een slaapzak had wel leuker en warmer geweest.
Voor de rest is er écht niets dat we kunnen zeggen dat niet in orde was.

Kort samengevat, we hebben lang moeten wachten voor we mochten vertrekken en de start was hobbelig, maar het was een ongelooflijk mooie reis en we zijn meer dan tevreden klanten!
Wanneer we dit jaar in Antwerpen naar het Verre Reizen Event gaan komen we zeker kort hallo zeggen.

Groetjes,
Lieze, Lander, Evy en David

Rondreis Afrika

Beste Marcello en collega’s,

We zijn al weer even terug van een prachtige rondreis door Namibië, Zuid-Afrika en Botswana.
Het was voor de tweede keer dat we onze reis door jullie lieten verzorgen en wederom hebben we daar geen spijt van gehad.
De lodges, de auto, de mobiele safari, de benodigde reisdocumenten: het was allemaal weer perfect geregeld!
Veilig en prettig om zo op reis te gaan in de wetenschap dat alles klopt en geboekt is; we hebben helaas onderweg wel anders meegemaakt.
Super bedankt nogmaals voor al het regelen en omboeken door de Covid en zeker tot een volgende keer.

Vriendelijke groet,
Jaap en Tenny

Botswana

Beste Marcello en collega’s,

Een week geleden zijn mijn vrouw en ik teruggekomen van een fantastische vakantie in Botswana, die door jullie wegens de overbekende omstandigheden (Corona) op zeer korte termijn georganiseerd was. Eerst vier dagen naar het Kanana Camp in de Okavango delta en daarna ruim twee weken mobiele privé safari waarmee we vanuit Maun via de Kalahari, Moremi, Khwai, Savuti en Chobe in Kasane zijn geëindigd. Alles was perfect geregeld, van de transfers, de hotels tot en met game drives, mokoro-tochten en wandelsafari toe. Een speciale vermelding voor de Rex, de gids en Matteo en Chris waarmee we mobiele safari deden en die voor een onvergetelijke ervaring zorgden.
Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de prettige manier van communiceren en voor de hulp in het realiseren van een vakantie die wij nooit zullen vergeten.

Heel veel dank en vriendelijke groeten Ineke en Michel

Dubai tijdens de jaar wisseling gewoon top

Goedemorgen Marcello,
Even een kort berichtje om te laten weten dat we weer veilig in thuis zijn aangekomen en volop hebben genoten van onze reis in Dubai. Oud en nieuw was zeker een mooie beleving! Vuurwerk was top idd net als de hele avond in de Mariott, alle drank inbegrepen dan is het al gauw prima...
Dankjewel voor de goede zorgen namens de hele familie, top!
Groetjes,
Bas

Onze reis naar Zimbabwe in Covid-tijd

Onze reis naar Zimbabwe in Covid-tijd, oktober 2021
Al vele jaren zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we verre reizen kunnen maken. Afrika is daarbij een terugkerende bestemming. Voor mei 2020 hadden we een mooie reis naar Zimbabwe gepland; een reis waar we erg naar uitkeken.
Zoals altijd namen we tijdig onze voorzorgsmaatregelen, zoals een bezoek aan de vaccinatiepoli om onze vaccinaties te laten controleren en na te gaan of malariatabletten nodig zijn.
Maar in maart 2020 werd alles voor iedereen anders. Zonder aarzeling hebben we onze reis met één jaar uitgesteld. Toen het richting mei 2021 ging en bleek dat wij onze Covid-vaccinaties dan nog niet zouden hebben, hebben we nogmaals voor uitstel gekozen; nu tot september 2021.
Begin augustus was aan de voorwaarde dat we beiden gevaccineerd zouden zijn, voldaan en daarmee verviel voor ons de belangrijkste reden om niet te gaan, ondanks het feit dat Zimbabwe nog als ‘oranje’ land werd aangemerkt door het Ministerie van Buitenlandse Zaken.
Daarnaast speelde mee dat we naar twee natuurgebieden zouden gaan en géén drukke plekken - zoals steden - zouden bezoeken, waardoor we ter plekke waarschijnlijk minder mensen zouden tegenkomen dan bijvoorbeeld in de supermarkt in Nederland.

Kortom we besloten te gaan en nu kijken we terug op een zeer geslaagde reis naar Zimbabwe.

Voor vertrek moesten we even goed plannen wanneer we de Corona testen zouden laten doen, zodat we de uitslag op tijd zouden hebben om te kunnen inchecken voor de vlucht Amsterdam - Johannesburg en lang genoeg geldig om Zimbabwe in te komen (binnen 48 uur na de test). Met een ‘spoedtest’ met uitslag na 30 minuten was dit allemaal mogelijk.
Door het zeer uitgebreide advies van BMS-Travellers konden we ons voor vertrek goed voorbereiden. De noodzakelijke formulieren hadden we vooraf ingevuld, apps gedownload en voldoende bewijs van vaccinatie en/of testen meegenomen.

Op het vliegveld en aan boord van het (gedeeltelijk gevulde) vliegtuig voelden we ons veilig omdat iedereen recent was getest. Daarnaast waren we extra alert op de gebruikelijke hygiëne-maatregelen. Onze documenten werden bij aankomst in en vertrek uit Zuid-Afrika en Zimbabwe gecontroleerd, overal werd afstand gehouden en waren hygiëne-voorzieningen aanwezig.

In de camps die we in Zimbabwe bezochten hadden we dezelfde ervaring. Zowel personeel als gasten waren vooraf getest (en ook geweigerd bij onvoldoende bewijs!) en op een aantal plekken werd dagelijks de lichaamstemperatuur gemeten. Verder waren overal handgel en schoonmaak doekjes aanwezig.

Omdat het aanzienlijk rustiger was in de parken en camps dan we van de afgelopen jaren gewend waren, hadden we het gevoel dat we 10-20 jaar terug in de tijd waren, toen het rustiger was. Voor ons een mooie bijkomstigheid, maar natuurlijk minder goed voor de lokale bevolking vanwege de grote impact van het veel lagere aantal toeristen. We werden geraakt door de verhalen over hoe zwaar de gevolgen daarvan voor hen zijn. Het raakt de mensen echt in het voorzien in hun dagelijks levensbehoefte. Dit maakt dat er ter plekke alles aan wordt gedaan om besmettingen te voorkomen. Men is zich er terdege van bewust en echt mee bezig.

BMS-Travellers was tijdens onze hele reis op achtergrond altijd beschikbaar en belangstellend naar hoe alles verliep. Dat hebben wij als zeer prettig en waardevol ervaren. In onze jarenlange ervaring met hen, hebben we dit altijd zo beleefd, maar in deze bijzondere tijd was dat nog een extra argument om de reis toch door te zetten.

Al met al zijn we zeer blij dat we deze reis hebben gemaakt en zullen we er nog vaak met veel plezier aan terugdenken.

Prachtige en verzorgde reis Zambia

Hallo team BMS,

Wat hebben we weer een prachtige reis gehad naar Zambia.
Vooraf waren alle benodigde papieren verstrekt inz. de Covid, en we hebben nergens problemen gehad.
Zelfs de PCR test voor de terugreis was door jullie al geregeld.

De reis zelf was fantastisch, mooie lodges en vooral Shawa met zijn uitstekende gids Jacob was prachtig.
We hebben deze reis prachtige beesten gezien, wilde honden, luipaarden, veel olifanten van groot en klein,
maar ook een kill van leeuwen met een puku.

De lodges waren allen prima verzorgd en ook hier werden keurig de regels van Covid in acht genomen.
Daar ik slecht ter been ben, was er door jullie op alle vliegtuigen gezorgd voor rolstoelen, en ook dit liep prima.
En bij de lodges was er altijd een trap om in de auto’s te komen.

Zambia is en blijft een prachtig land, niet druk en we willen hier zeker nog eens terugkomen.
Nogmaals dank Marcello en het hele team, dat jullie zo een mooie reis verzorgd hebben die meer dan aan alle
verwachtingen voldeed.

Rob en Ellen Demmendaal

Bedankt!

Beste Marcello en Menno,
Eva en ik willen jullie bedanken voor het het samenstellen van een fantastische reiservaring naar Tanzania.
De lodges waren top, en onze persoonlijke driver/guide Joseph was super!
Hij heeft van onze reis echte totaal ervaring van gemaakt met super goed spotten van dieren, maar ook het vertellen over de gewoontes van de dieren en andere leerrijke weetjes.
Ook bedankt voor jullie mooie "welcome home" brief en cadeau!

Met vriendelijke groeten,
Olivier

Weer een fantastische ervaring met BMS-Travellers

Zo’n 15 jaar geleden zijn we met BMS naar ZuidAfrika geweest met ons gezin. Dit paste precies bij ons. Verschillende safari’s, verschillende en authentieke accommodaties, verschillende ervaringen. Georganiseerd, maar toch zelfstandig door de formule van self-drive met routebeschrijving. Een reis die we nooit zullen vergeten.

Deze zomer waren we 25 jaar getrouwd en wilden we graag weer een speciale reis maken, nu naar Sicilië. BMS heeft dat weer fantastisch geregeld, volgens dezelfde formule als hierboven beschreven. Alle must-sees met leuke en speciale hotels vormden de basis van deze trip. Met als special touch dat overal een koude fles Prosecco op onze kamer stond te wachten! BMS you did it again! Heerlijke vakantie thanks to Marcello en de rest van BMS. Tot de volgende!

Self Drive Adventure Namibië en Botswana zomer 2021

Zomer 2021 deden wij, als gezin, een Self Drive Adventure van 31 dagen door Namibië en Botswana, met een uitstapje naar de Victoria Falls in Zimbabwe.
Natuurlijk was het spannend om zo ver weg te gaan in coronatijd. Maar met de up- to- date informatie van Marcello vooraf en de door hem geplande testafspraken ter plekke, hadden we er vertrouwen in. Wat hebben we een onvergetelijke reis gemaakt!
Een avontuur was het om 6500 km te rijden over veelal onverharde wegen door uitgestrekte landschappen.
Iedere avond de daktent uit te klappen en onder een heldere sterrenhemel te gaan slapen. Af en toe te relaxen in lodges op prachtige locaties.
En bovenal: langs de weg, bij waterholes én op de campsites oog in oog te staan met olifanten, giraffen, nijlpaarden, zebra’s, leeuwen, neushoorns, oryxen: alle dieren waarvan je droomt ze ooit in het echt te zien.
We hebben het persoonlijk contact met Marcello ter voorbereiding op ons avontuur, tijdens onze reis én de evaluatie na afloop zeer gewaardeerd!
John & Arianne

Onvergetelijk Zambia met Greencamps

Beste Marcello

Graag willen wij jou nog bedanken voor de heerlijke reis die wij naar Zambia hebben gehad. Het is de eerste vakantiebestemming in 20 jaar (toen in Tanzania) waar ik niet na een paar dagen alweer naar huis wilde hetgeen dus een enorm compliment is. Alle lodges waren prima en ook het vervoer was goed geregeld. De vredigheid van alle drie de parken, de aardige mensen en het feit dat er geen sprake was van massatoerisme (we hebben een keer met 4 auto’s bij beesten gestaan en verder met max 2 of 3) hebben wij zeer gewaardeerd. Leuk om bij thuiskomst gelijk nog een presentje van BMS te ontvangen. In het vliegtuig van Mfuwe naar Lusaka zaten wij bij toeval naast Vincent van Kouwenhoven. Erg interessant om met hem te spreken over Ila en alles wat er verder speelt in Zambia. Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van de heerlijke reis.
Hartelijke groet en wellicht tot een volgende Afrika reis.
Mariëtte, Gerben, Annelie, Paulien en Meike van den Berg

Safari Kenia

Beste Marcello en team,
Hierbij nogmaals dank voor het organiseren van een fantastische familie-safari in Kenia.
Waarom zo happy met BMS:
- De reis was goed samengesteld, afwisselend qua natuur en met een goede opbouw in sfeer en accommodatie. Jullie hadden perfect begrepen wat wij zochten.
- Goede en betrouwbare lokale partner met uitstekend materiaal en mensen.
- Reizen in Coronatijd gaat gepaard met onzekerheden, met name voor vertrek. Beslissingen namen we samen en daar is vertrouwen voor nodig, dat is 100% waar gemaakt.
- 24/7 bereikbaar als er iets is onderweg, betrokken tot je weer thuis bent met je bagage in de gang, en daarna!
Groeten Jurjen & Nanette

Huwelijksreis Seychellen

Beste Diana,
Heel veel dank voor al jouw hulp en inspanning van een heel(!) jaar, om van onze huwelijksreis, een prachtige droomreis te maken. We hebben werkelijk echt genoten!
Op het moment dat het op de heenreis even niet goed ging met de binnenlandse vlucht en tickets, heeft jouw collega adequaat geholpen, waarna onze reis verder probleemloos is verlopen.
Onze dank gaat ook uit naar Mason's Travel, zij waren ter plaatse onze rots in de branding.
Als blijk van waardering hierbij een klein souvenirtje uit de Seychellen. Hopelijk kruisen onze wegen nog eens!
Jullie zijn een top-organisatie!

Lieve groet,
Marvin en Samantha

Mei en juni 2021, 7 weken Namibië en Botswana!

We hadden enorm uitgekeken naar deze mooie reis, verzorgd door Marcello van BMS-Travellers. Een prachtige rondreis door de natuurparken in Namibië en Botswana. Met overnachtingen in onze bushcamper en soms in lodges. Quiver Tree, Fish River Canyon, Sossusvlei, Okonjima, Waterbergplateau en Etosha waren echt hoogtepunten in de reis in Namibië. Veilig in onze eigen reisbubbel, de bushcamper, konden we genieten en zagen we veel dieren van heel dichtbij.
Overweldigend is die vrijheid die je ervaart bij het rondreizen, terwijl alles toch van te voren goed is geregeld. Stoppen op alle plaatsen waar je wilt en weten dat de overnachtingen op de campsites allemaal goed geregeld zijn. Campsites die prachtig in de natuur liggen en alle rust en ruimte om je heen, het was genieten!

In Botswana begon de echte wildernis, wat een prachtige uitdagingen kwamen op ons pad. Geen campsites meer met hekken er omheen, maar echt tussen de wilde dieren. Hier ervaarden we prachtige campsites waar we het gevoel hadden de enige op de hele campsite te zijn. Plaatsen met enorm veel privacy en rust. Super genieten was het van de prachtige natuur!

Bijzonder was ook dat we ons overal zo veilig voelde in deze vreemde COVID-19 tijd. Zowel in dorpjes waar we boodschappen deden, als in de lodges waar alle veiligheidsregels en hygiëne in acht werden genomen. Iedereen deed er alles aan!
Door de bushcamper leef je al veel in je eigen bubbel, maar ook op game-drives met gidsen was het perfect geregeld.

We hebben enorm genoten van deze prachtige reis in de natuurparken, en zullen de mooie avonturen die snel vergeten!
Onze zesde reis verzorgd door BMS-Travellers, en toch steeds weer nieuwe en mooie ervaringen!

Bedankt Marcello!

Fantastische reis Italië

Marcello,
Er is een probleem. De kids zijn boos op me. Ze vinden het schandalig dat ik altijd minder positief ben geweest over Italië en de Italianen. Door mijn gedrag kunnen ze nu pas genieten van Bella Italia.
Gelukkig is de reis die we maken fantastisch. De appartementen zijn super, de gidsen top, hetgeen we zien fantastisch en de mensen heel aardig.
Dank.

Kaapstad, Garden route, Kariga Game resrve en Stellenbosch area

Beste Marcello,
Net terug na een geweldige reis in Zuid-Afrika. Alles prima geregeld. Wonderschone natuur, geweldige lodges en guesthouses, aardige mensen en lekker eten en heerlijke wijn.

Onze eerste reis naar ZA, we overwegen snel weer te gaan.

Onvergetelijke honeymoon Oman!

Met ongelooflijk mooie ervaringen rijker zijn wij teruggekeerd uit Oman. Hier hebben wij twee weken lang onze huwelijksreis beleefd. Dankzij de hulp van Marcello kwamen we op de mooiste plekken.
We begonnen in een heerlijk hotel in Muscat om bij te komen van ons huwelijksweekend. Rust, goed eten en comfort, exacte wat we nodig hadden. Ook hebben we de stad verkend en bezochten we de moskee met o.a. het grootste Perzische tapijt ter wereld en een kroonluchter met wel 100.000 lampjes... dit alles onder begeleiding van onze waanzinnige gids en tevens driver. Een vriendelijke man met veel kennis over de cultuur en natuur. We hebben samen veel gepraat en gelachen in de auto en hij voelde goed aan wanneer we even onze rust wilde hebben. Vervolgens hebben we een aantal dagen op een catamaran gezeild rondom een aantal onbewoonde eilandjes voor de kust van Muscat. Pure ontspanning en we wisten niet dat Oman dit te bieden had.
Daarna reden we naar de woestijn waar we verbleven in een private camp. Na onze aankomst op kamelen begon het te regenen en hebben we 3 dagen regen, storm en onweer gehad; een unieke ervaring! Dankzij hulp van Marcello hebben wij ons geen moment onveilig gevoeld en er was gedurende die dagen altijd goed contact over evt. verblijven op een alternatieve locatie. Vervolgens zijn we richting de bergen gereden waar we op grote hoogte in een waan-zin-nig hotel zaten. Fantastisch eten, uitstekende spa en adembenemend uitzicht. Onze trip hebben we afgesloten op een plek in het noorden van Oman, een bijzonder hotel wat moeilijk te bereiken is aangezien het achter een berg ligt. Als je deze berg over bent kom je op het meest mooie plekje wat je ooit hebt gezien (aankomst per paraglide kan ook). De ultieme locatie voor onze laatste dagen.
Marcello, dank dat je ons wederom een waanzinnige trip hebt bezorgd! Na Tanzania en Oman staat nu Namibië op het programma dit najaar. We kunnen niet wachten!
Liefs, Dex & Roos

Het was een onvergetelijke ervaring!

Goedemiddag Marcello,
Mijn dochter en ik hebben een fantastische reis gehad.
Het was een onvergetelijke ervaring!
Alles heb je super goed geregeld, we werden overal enthousiast ontvangen.
Het land is prachtig, het vliegen in een klein vliegtuigje spannend, aardige mensen.
Heel veel dieren gezien met de jeep en met de boot. ( soms zelfs heel dichtbij, dat ik dacht ik zie ze ook wel vanaf wat verder weg…)
Wij hadden het geluk dat wij 3 dagen met z'n 2 in de jeep of boot zaten, dus een privé chauffeur en gids en die heeft ons heel veel verteld heeft.
Daarnaast ook nog lunchen of ontbijten op locatie, compleet met stoeltjes en tafel en servetjes, alsof wij de koningin zelf waren.
En wakker worden in de tent en dan zo naar buiten kunnen kijken, alsof je buiten sliep. Prachtige de zon zien opkomen.
Mafia eiland was een waar paradijsje. Het zwemmen met de walvishaaien was ook een heel bijzondere ervaring.
Het eten overal was ook super lekker!
Bedankt voor de organisatie!!!
Met vriendelijke groet,
Madelon Breedveld

Vrijwilligerswerk N/a'an ku sê

Hi Marcello,
Even een kort berichtje van mij:
Kayleigh heeft het fantastisch gehad! Wil wellicht volgend jaar opnieuw die kant opgaan (of naar een ander project met zeedieren). Nogmaals dank voor de bemoeienis.
Wellicht wel goed om (voor dyslectische klanten zoals wij….) toch nog dat hele visa gebeuren extra onder de aandacht te brengen bij de bevestiging van de boeking.
Scheelt jou ook weer een paar app-jes… hahaha!
Fijne avond,
Groetjes,
Margriet

We hebben een fantastische reis gehad

Beste Marcello,
We zijn weer veilig thuis gekomen.
Hartelijk dank voor de door jullie gestuurde snare art hyena uit Zimbabwe.
We hebben een fantastische reis gehad. Dat komt voor een groot deel door de prima organisatie door BMS.
Heel veel dank daarvoor.
Groeten ook van Paula,

It all went like clockwork

WE had a wonderful time - it all went like clockwork and every day was just amazing!
Thanks for all your excellent advice and planning.
Best wishes
Leigh

Fantastic holiday

Dear Marcello,
Having returned from a fantastic holiday we wanted to let you know how much we have enjoyed it.
The organisation by the local agents was impeccable and we loved our stay in both the Bisate lodge and Jao Camp. The hospitality and friendliness of the staff together with the wonderful environment of the camps made that we had an unforgettable stay.
We especially appreciate that, in the light of our personal situation, all this has been made possible at such a short notice.
Thanks to you and to all who have helped to make it happen.
Best regards,
Huib & Lydia

Een reis once in a lifetime

Beste Marcello,

Marion en ik zijn weer terug van een prachtige vakantie.
Heb genoten van al het moois in Botswana, Zimbabwe en Zambia.
Ik wil je graag bedanken voor de organisatie hiervan.
Een reis once in a lifetime!
Met vriendelijke groet,
Eliane Buijs

Het was een fantastische trip naar Kenia!!!!!

Beste Marcello en Diana,
Het is weer gelukt: ……………… het was een fantastische trip!!!!!
We hebben er van het begin tot het eind volop van genoten. Alles is prima verlopen en we zijn volop verwend met veel mooie ervaringen.
Hartelijk dank voor jullie regelwerk en natuurlijk ook voor de leuke verrassing bij thuiskomst!
Hopelijk tot snel weer :-)
Groetjes,
Aad en Corina

Reizen door Namibië!

Afgelopen zomer hebben wij met z’n vieren een prachtige reis door Namibië gemaakt, met hulp van BMS travellers. Een reis met veel variatie, strak georganiseerd en duidelijke reisbeschrijvingen. Een reis die zeer goed bij ons paste. Veel dank aan BMS die de reis voor ons heeft samengesteld. Als we weer naar Afrika gaan zullen we zeker weer bij hen aankloppen voor advies.

Projecten bezoek Oeganda en geweldige en onvergetelijke apen ontmoetingen

Een goedemorgen Marcello,
We zijn weer terug uit Oeganda en ik wil je allereerst bedanken voor de prima georganiseerde reis. Top gedaan!
We hadden als chauffeur Charles en die heeft uitstekend werk geleverd.
De lodges waar we verbleven voldeden zeker aan onze verwachtingen. Prachtig gelegen, goede service en goed eten. De volgende keer doen we het wat rustiger aan, zodat we er nog meer van kunnen genieten. We hebben uitgebreid kunnen genieten van zowel de chimpansees als de gorilla's; dat was nieuw voor ons en dus extra leuk. We hadden ons wel wat vergist in de snelheid waarmee je per auto door de ongewoon/buten de toeristische route en afgelegen gebieden van Oeganda kan reizen. Een gemiddelde van 40 km per uur is haalbaar maar veel sneller lukt niet. Vandaar dat we één project niet hebben bezocht, maar dat geeft niet. Op de andere projecten zijn we heel uitgebreid ontvangen en dat was mooi om mee te maken. Ik zal mijn vrienden adviseren bij jullie te boeken.
Groet,
René

25-daagse self-drive DROOMREIS door Zuid-Afrika

Op basis van het deskundige advies van BMS hebben we een droomreis gehad door Zuid-Afrika met prachtbestemmingen die je anders nooit zult vinden.
Onze volgende reis naar Afrika doen we zeker weer met deze kenners bij uitstek.
BMS, jullie maken het verschil !
Diana, dankjewel :)

Zuid-Afrika

Experts!!! Zeer goede communicatie bij planning van de reis. Correct rekening gehouden met onze voorkeuren en wensen. Goede feed back. Voorbehouden budget correct. Ordelijke administratie en zeer juiste info&gegevens voor de afreis. Aanrader !!! Bij volgende reis boeken wij zeker terug bij BMS !!

Mentori on Tour

Hoi Marcello,
Graag wil ik je bedanken voor de fantastisch georganiseerde business trip naar Kaapstad e.o. Alle ingrediënten voor een geslaagde business trip hebben jullie in deze vier dagen verwerkt. Direct na aankomst in Kaapstad een avontuurlijke Safari Game Drive, de volgende dag sfeervol wijn proeven en lunchen in Franschhoek en de derde dag sportief surfen in Muizenberg inclusief bezoek Kaap de Goede Hoop en op tijd in stelling gebracht voor de mooiste “sundowner”. De reis werd afgesloten met een tour door Kaapstad met twee verschillende proeverijen op unieke locaties.
Alles is tot in de details voorbereid en op locatie fantastisch begeleid door “big” Frank !!
BMS-Travellers bedankt voor de organisatie: wij hebben vier top dagen gehad in Kaapstad en omgeving, jullie hebben laten zien dat jullie een specialist zijn in reizen... we gaan zeker terug naar dit mooie land !
Erwin Woudstra
Tech Data Advanced

Avontuurlijkeprivé rondreis Madagaskar

Ha Marcello;
We zijn weer thuis sinds afgelopen vrijdag.
We hebben het super gehad in Madagaskar.
Wat een indrukken, van het begin tot het eind.
Heel hartelijk bedankt voor je hulp en adviezen, het was weer top geregeld.
We spreken elkaar vast nog,
Groetjes van Peter en Lia

Onze fly in safari reis naar Botswana

Beste Marcello en Diana,
Het is weer gelukt: ……………… het was een fantastische trip!!!!!
We hebben er van het begin tot het eind volop van genoten. Alles is prima verlopen en we zijn volop verwend met veel mooie ervaringen.
Hartelijk dank voor jullie regelwerk en natuurlijk ook voor de leuke verrassing bij thuiskomst!
Hopelijk tot snel weer :-)
Groetjes,
Aad en Corina

Selfdrive Zuid-Afrika 17 dagen

Op 8 feb. teruggekomen van een fantastische rondreis met complete gezin van 6 volwassen. Het team heeft in het voortraject alle tijd genomen om een voor ons prachtige reis voor te bereiden. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het was overweldigend. Team bedankt!

What a fantastic family holiday

Firstly, I want to wish you a healthy and happy new year and secondly I want to thank you on behalf of myself, Ed and the kids for the most fantastic trip.
We had such a wonderful experience. Gondwana was a hit and a perfect choice for the children's first safari and Grootbos was absolutely amazing.
We can not recommend Grootbos highly enough as a must for young families. The staff were so attentive and friendly and we made the most of our short stay there, horse riding, a boat trip to see sharks, whales, penguins and seals and enjoying a lot of delicious food while the kids were taken off to make bread and toast marshmallows.
Thanks for all your input and effort in making this trip so magical. As I write this Ed is on a plane to the US and the kids are back at school. It is pretty grim weather outside but we feel fully recharged and raring to go!!!
Hope to see you soon and good luck and veel plezier with your next trip!
Groetjes,
Melissa

Reis naar Siwandu en Fundu

Hi Marcello,
Wij wilden je nog even bedanken voor de perfect georganiseerde reis. We hebben het heerlijk gehad in het prachtige Selous met echt verschrikkelijk goed eten, ook alles gluten vrij en de fantastische staff. Met onze geweldige gids heel veel moois mogen zien. Pemba was ook echt genieten, de accommodatie was geweldig en we hebben heerlijk gesnorkeld en gedoken en genoten van een drankje bij de prachtige zonsondergang. Ook in alle vluchten en vervoer verliep alles vlekkeloos.
Heel erg bedankt voor het regelen van deze geweldige reis in zo'n korte tijd!!
Vriendelijke groet,
Linda & Claire

Dank jullie wel

Wederom een fantastisch reis naar Afrika; het prachtige Selous en paradijselijke Pemba. Ook deze keer uitstekend verzorgd door BMS-Travellers ( de Afrika specialist).
Marcello en team hartelijk dank, jullie weten dromen te realiseren!

21-daagse self-drive Namibië 2017

Dank voor de bijzonder goede voorbereidingen. Prima routebeschrijving met tips over de mogelijkheden.
Het lezen van het boek Solitaire van de hand van Ton van der Lee, had ons al voorpret bezorgd. Daar wilden we zeker langs. Toch kenden we zorgen over de kans op lekke banden.
Je geeft je in Nederland weinig rekenschap van de wegen en de afstanden die je aflegt. In Zuid-Afrika hadden we al kennis gemaakt met de African massage, maar de gravelwegen in Namibië zijn erger. We hebben ons echter geen seconde verveeld of geërgerd, daar de scenery van Namibië blijft boeien. Elke dag wat anders en elk uur rijd je in een ander landschap met oneindige uitzichten.
Stoppen langs de weg en de stilte en de weidsheid, alle kleuren die je ziet, op je laten inwerken is gewoon een must. En dan juist zie je weer een mooie vogel, reptiel of een grondeekhoorn. En juist als je denkt wat een leeg landschap, dan staat er weer een oryx, zebra, giraffe of steenbok.
De bedachte reis voerde langs vele lodges, waarbij ook elke Lodge zijn eigen specialiteiten had, afhankelijk van de natuur eromheen. Wij waren aangenaam verrast door de hippe en bijzonder mooie lodges, dit hadden we eerlijk gezegd niet verwacht. We vonden het wel zuur voor een groep Belgen die de hele dag in Damaraland tevergeefs gezocht hadden naar olifanten, terwijl we ze gewoon onderweg langs de weg zagen .
Wat een goede tip om een Namibisch prepaid telefoon te nemen, maar we hebben het niet nodig gehad. Wel hoorden we dat anderen geen bereik hadden, maar dat mocht de pret niet drukken. De indruk was dat er altijd wel hulp opdook voor de pechvogels.
De Sossusvlei was natuurlijk geweldig met al die prachtige duinen. In de Volkskrant was recent sprake van een toeristen trap, maar juist het ontbreken van shopjes, de off-road omstandigheden, de beperkte aantallen toeristen en de stilte in dat immense gebied geven je een tegengesteld gevoel. Er lopen alleen wat mensen achter elkaar Big Daddy op, wij zijn halverwege naar beneden door het zand naar de Deadvlei gegaan, geweldig! Doe het wel vroeg, want om 10 uur is het al bloedheet.
En de poort gaat pas bij zonsopkomst open. Tip; de permit voor het gebied hoef je pas bij terugkeer te kopen! Scheelt tijd bij binnenkomst, kun je meteen door rijden naar de duinen. Daar kun je dan ook de ticket kopen voor vervoer als je niet in een 4x4 rijdt.
Etosha park is gewoon geweldig. Een heel divers landschap, prachtig gewoon. Bij de waterholes was genoeg te genieten. En de waterhole bij Okaukuejo is natuurlijk fantastisch. Er heerst bijna een rituele stilte bij het aanschouwen van alle dieren die de hele dag langs komen om te drinken en te baden. Buiten Etosha park hadden we ook goede lodges om met wildlife kennis te maken.
Overigens is Onguma een leukere lodge dan die in het Etosha zelf en kun je van daaruit ook het Etosha park bezoeken..
En dan de Namibiërs: ongeacht het volk waartoe ze behoorden, waren ze allemaal aardig, charmant, prettig in contacten en kenden vaak voldoende Afrikaans om ons als Hollanders te identificeren. Als je een paar dagen in een lodge bleef, leerde je ze beter kennen en vertelden ze vaak wat over de omstandigheden waarin ze werkten en leefden. Tip; kleding en schoenen achterlaten wordt ook zeer op prijs gesteld.
Kortom, wij hadden een topvakantie, mede dankzij Marcello en Diana van BMS-Travellers.

Fantastische reis

Met veel plezier kijken wij terug op een fantastische reis. BMS-Travellers heeft ons op prachtige campsites en lodges gebracht, waar wij genoten hebben van de mooie natuur en geweldige foto’s hebben kunnen maken. Ook erg genoten van de gastvrijheid van de mensen in Namibië, Zambia en Botswana. Wij waren vooral blij met hun inspanningen om vanuit Nederland hulp te regelen toen wij midden in dessert met een kapotte koppeling vast stonden. Zij hadden het binnen een half uur geregeld. Nogmaals onze complimenten.

Daan & Dorien

Tanzania was FANTASTISCH!

Alles tip top.. We zagen alle dieren die er zaten en in grote getale… de geringe aanwezigheid van andere jeeps is zo een pluspunt..!!! Behalve de enige andere jeep van onze lodge, waren en simpelweg geen..!
Lodges (Siwandu, Jongomero, Ras Kutani): perfect… niets op aan te merken.
ZANZIBAR…
Zeker niet slecht, maar mindere lodge (Fumba Beach Lodge) dan de andere. Niet zo goed onderhouden als de andere en eten was ook minder. Ook goed, maar een andere categorie.
Daar konden we niet echt veel doen, dus zijn we van daaruit naar PUJ gegaan 2 dagen om strandsport te doen (kiten). Dit was uiteraard ook mogelijk, maar misschien aan mensen aanraden dat het in Fumba voor families heeeel erg kalm is. Dit was het enige dat we evt. zouden aanpassen mochten we het nog eens doen.
De rest is zeker voor herhaling vatbaar! ook de manier van reizen.
Chapeau voor jullie..! en dikke dankjewel..!!!

Groetjes,
Familie Donck

We hebben een geweldige vakantie gehad!

Wat mooie kampen en zulke aardige mensen bij elk kamp. De gidsen hadden veel ervaringen over alles - niet alleen over de grotere dieren maar ook de kleine dieren, vogels, bomen, planten etc etc. Maar inmiddels hebben we van alle grote dieren gezien - 3 luipaarden, wild dogs, veel leeuwen, leeuwen welpjes, giraffen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen etc etc. De eten was ook super lekker en de kampen waren mooi en top georganiseerd. Als vakantie en ook als safari vakantie is het echt een aanrader.

We hebben wel een paar tips:
- Het was bijna 12 dagen zonder contact met de buiten wereld. Geen wifi en geen telefoon bereik, dus het is misschien handig om mensen te waarschuwen.
- Ruaha (Jongomero Camp) ligt veel hoger dan Siwandu en kan s ‘ochtends heel koud zijn (we hadden 6 C!). Verschillende lagen van kleren is handig want om 12.00 is de temperatuur weer op 30 C.
- Ras Kutani - de dorps wandeling was erg leuk. Voor deze moet je $7,50 USD per persoon aan de lokale burgemeester betalen. Het geld is voor een goede doel bijvoorbeeld het bouwen van een Kindergarten voor de dorps kinderen. Ook handig om van te voren te weten.

Ik hoop dat deze feedback handig is.
Met vriendelijke groeten,
Fiona en Ronald

Rondreis Zuid-Afrika

We hebben het heerlijk gehad. Ik zal chronologisch wat feedback geven.
Het hotel op de airport (City Lodge OR Tambo) is prima voor de 1e avond, je bent er heel snel. Het ophalen van de auto koste onnodig veel tijd, maar we waren nog op een redelijke tijd in Dullstroom.
Walkerson Inn was een heerlijk begin, mensen zeer vriendelijk en bijv de 2e avond hadden we een ziek kind en kregen toen het prima diner in de Lodge aangeleverd. Van hieruit hadden we toch een beetje weinig tijd voor de panoramaroute, waren ook even fout gereden.
Hannah Lodge was prima en noodzakelijk als tussenstop. Piste Lodge was fantastisch, bijna alle dieren gezien, geweldig aardige mensen daar en heel prachtig vertoeven. Al bij al een geweldige week en Kaapstad moeten we nog een keer doen.
Hartelijk bedankt voor alle goede adviezen en de goede organisatie. Ik zal reclame voor jullie maken.
Met vriendelijke groet,
Bernadette en Bernard

Onze reis naar Tanzania

Beste Marcello en rest van het BMS team,
Wij kijken terug op een prachtige reis naar Pemba Island, Selous Game Reserve en Ruaha National Park. Fundu Lagoon op Pemba is een mooie 'bare foot luxury' plek, waar je heerlijk een paar dagen tot rust kunt komen en acclimatiseren. Een bijzondere locatie, comfortabele 'hutten', direct liggend aan een prachtige, afgelegen lagune. We hebben dolfijnen gezien en voor het eerst gedoken. Daarna door naar Selous, in zuidoost Tanzania. Een 'garden of Eden', enorm veel dieren, de prachtige Siwandu lodge met uitzicht over één van de vele meren in dat enorme, uitgestrekte gebied. We deden een spannende walking safari, waarbij we zelfs tussen een kudde olifanten verzeild raakten. En toen als kers op de taart door naar Ruaha. Dit park is groot, woest, een echte persoonlijke safari ervaring. Bijna geen auto's gezien met andere reizigers, het gevoel dat je echt op avontuur bent. Enorme kuddes buffels en olifanten. Met onze ranger Allen sporen van leeuwen en luipaarden gezocht, en ze gevonden! De Jongomero lodge was nog bijzonderder dan onze voorgaande verblijven. 's Nachts een kruik in bed om warm te blijven. En altijd en overal lieve, gastvrije mensen. 's Ochtends gewekt worden in de tent met koffie en koekjes. Heerlijk ontbijten tijdens de game drive ergens in de bush. Een prachtige sundowner met biertje en lekkere hapjes. Heerlijke lunches en diners.
Marcello, heel veel dank voor jouw uitstekende reisadvies en begeleiding. De reis was perfect georganiseerd. Dit was zeker niet onze laatste safari!

Namibie Self drive

Wij deden een 19 daagse Namibië-rondreis in self-drive, begin juni 2017 ( zonder Caprivi en Fish River Canyon in zuiden ). We hadden op voorhand wel 100 vragen als voorbereiding, die steeds snel en nauwkeurig werden beantwoord. Onze veelvuldige wensen werden in overleg geboetseerd door BMS, tot dit prachtige resultaat.
De reis was super geregeld met een zeer detailled roadbook. Telkens was er wel een superverrassing op de verblijfplaats. Vriendelijke BMS- medewerkers, zoals alle Namibiërs trouwens.
Geen enkele negatieve ervaring. De lodges geven je telkens weer een heerlijk gevoel.
De voorgestelde auto leek wat groot, maar bleek net gepast voor de roads en toegang tot de lodges. Wij hadden een extra reservewiel voorzien (verhoging van comfortgevoel ), maar hbb maar een defecte band gehad in Etosha park.
De prijzen van de consumpties zijn zeer matig en lager dan wij gewend zijn.
Prachtige reis met elke dag genieten.

Selfdrive Namibia

Hallo Marcello en team
Voor de eerste keer Namibia bezocht met een huurauto, wat een fantastische reis was dat. Het is een land met adembenemende landschappen en heel veel wildlife. Alles was tot in de puntjes verzorgd door jullie team, wat zeker een dikke pluim verdient. Ook het geschenkje, ( een hond gemaakt van stropdraden die geplaatst worden door stropers), bij thuiskomst was een leuke verrassing en heeft een mooi plaatsje gekregen. Nogmaals hartelijk bedankt voor de droomreis die jullie ons bezorgd hebben en bij een volgende Afrikareis weten we jullie zeker te vinden.
Mvg. Jan en Ria

Reis naar Tanzania

Dag Marcello
We maakten een bijzondere reis namelijk met onze kleindochter van bijna 14 jaar. Voor ons de tweede keer Tanzania en voor haar de eerste.
De reis was perfect georganiseerd en we werden verrast door de prachtige accommodaties, onze uitstekende gids en natuurlijk alle safari's en andere activiteiten, die het programma compleet maakten. Onze kleindochter genoot natuurlijk van het wild en wij met haar. De geboorte van vele gnoe 's op de Serengeti hebben we van dichtbij meegemaakt en wel vanuit Kusini Tented Camp. Wat een bijzondere lokatie ook! Door de afwisseling in activiteiten, bezoeken van een school, een Masai dorp, een wandelsafari en een kanotocht op de laatste dag bleef ons verblijf tot het laatste moment spannend en ontspannen.
Dank Marcello en ook voor het mooie cadeau in de vorm van een " draad wilde hond" en de leuke contacten vooraf.
Een pluim verdient ook onze reisorganisatie " Predator Safari Club". Onze gids was bijzonder punctueel, vriendelijk en reed veilig.
We kunnen iedereen een reis georganiseerd door BMS aanraden: persoonlijk en op maat.
Wie weet tot de volgende keer,
Wim Dullemond
Aly Dullemond
Lisa Dullemond

Rondreis Sri Lanka, Malediven en Dubai - big thank you!

Hi Marcello,

Net terug van onze reis.
Wat hebben wij genoten en wat was alles perfect georganiseerd.
Sri Lanka is een ongelooflijk mooi land, zoveel te zien en te doen. Vergeleken met India een verademing qua hygiëne en structuur. Accommodaties waren ook top.

Ons verblijf op de Malediven was heerlijk relaxed. Een super mooie "hut" op palen en een goed restaurant. De sea plane was een leuke ervaring.

Dubai was ook leuk om eens te zien. Hotel ook weer top, alleen jammer dat je in Dubai 14 euro moet neertellen voor een glaasje wijn??
We zijn de hoogste toren van de wereld op gegaan(halve kilometer) de Burj Khalifa.
Verder met vliegtuigje over Dubai gevlogen. Palm Islands van boven af was echt mooi om te zien. City Tour gedaan, het oude Dubai bekeken, de souks en het enorme sea aquarium in The Dubai shopping mall. Alles erg over de top hier, tot en met het wagenpark toe?de Ferrari's, Lamborghini's vliegen om je oren.

In ieder geval is dit voor ons weer een mooie herinnering geworden.
Wij willen je nogmaals hartelijk danken voor het samenstellen van deze super reis.
Chapeau!

Reis naar Zuid-Afrika

Beste Marcello en Diana,
We hebben genoten van onze rondreis langs de zuidkust van Zuid-Afrika. Jullie hebben ons verrast met de prachtige map met reisbescheiden en informatie, die we voor vertrek ontvingen. Fijn dat jullie zo goed meedachten, waardoor de reis goed kon verlopen. De locaties waar wij verbleven waren door jullie goed uitgezocht. De safari in Sibuya was TOP! Wij gaan zeker nog een keer terug en dan weten we jullie te vinden.
Met vriendelijke groet, Jos en Marion.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: