Plaats een reactie

Plaats een reactie
Nederlands

PLAATS EEN REACTIE

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

 

 

Reacties van onze klanten

Review of our beautiful trip through Namibia

Dear Marcello and Diana,
Last weekend we returned from our roundtrip of 26 days through Namibia, which was organised by BMS Travellers in The Netherlands. Like our trip through Tanzania a couple of years ago, this trip too was well arranged by your organisation.
All items as discussed with BMS during the preparation of this trip were completely to our full satisfaction. The selected accommodations, the food and the pre booked excursions were all excellent, without any exclusions. Namibia is a very nice country with beautiful landscapes and many wild live animals, a country which is amazing for photographers like our crew.

On behalf of my travelling mates Marg and Rineke, I herewith would like to  thank you very much for your services and will recommend this country and your company to everyone who is looking for a fully arranged well organised nature holiday.
Kind regards,
Gerard Saarberg

Adembenemend en Fantastisch

Beste Marcello en collega's,
Wij zijn, helaas, net weer een weekje thuis van onze prachtige reis door Namibië en Botswana. En we zijn echt enorm enthousiast over deze prachtige trip. Het was adembenemend en fantastisch. Oktober (2016) was een droge maand maar juist daarom hebben we veel beesten gezien. We hebben elke minuut, of eigenlijk elke seconden, genoten van alles. De overweldigende natuur, de uitzichten, de zonsondergangen en zonsopkomsten, alle beesten die zomaar in de natuur staan, keer op keer keken we onze ogen uit, en het vroege opstaan om de mooiste taferelen te zien, de mensen, het eten en de lodges, geweldig.

Bedankt voor jullie tips en adviezen en voor het boeken van deze droomreis. De auto (we hadden een 4 x 4 Toyota Fortuner) was onze beste vriend, we zijn hem ontzettend dankbaar dat ie ons de hele vakantie heeft ondersteund, we hebben geen enkele keer pech gehad en ook nul lekke banden, wat een betrouwbare auto en deze zou ik dan ook iedereen aan kunnen raden. Wij zijn weer een heleboel mooie herinneringen rijker en ik zou iedereen adviseren om met jullie te boeken.

Binnenkort staat mijn blog, met vermelding naar jullie, online op foodandflipflops.com. Nogmaals, bedankt voor alles en hopelijk tot een volgende keer, want Afrika werkt verslavend.

Wat een fantastische ervaring!

Beste Marcello en Diana,
We zijn nu een paar dagen thuis en genieten en praten nog volop na over onze prachtige reis naar Namibië en Botswana. Het was onze eerste reis naar Afrika, maar nu we terug zijn weten we zeker dat het ook niet de laatste keer zal zijn. Wat een belevenis! Van de zandduinen in Sossusvlei tot alle wilde dieren in de nationale parken; we hebben ervan genoten. We willen jullie bedanken voor al jullie hulp om de reis voor te bereiden. Dankzij deze goede voorbereiding konden wij genieten van alles om ons heen en hoefden we ons geen zorgen te maken over andere dingen! Het is ons gelukt "de big five" te zien! Dat was geen doel op zich maar het is toch wel erg leuk als het lukt. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en ook bedankt voor het leuke geschenk na afloop!

Groeten,
Linda & Ivo

Reis Namibie juni 2016

Beste Marcello,
Wat een fantastische reis van 3 weken hebben wij in juni 2016 kunnen maken door Namibië. Dit alles dankzij jullie enorme know-how met betrekking tot accommodaties, bijzonderheden en natuurlijk de hele organisatie eromheen. Het klopte gewoon, tot in de details.
Dit was een droomreis om nooit te vergeten waarbij we bijna alle dieren in het wild hebben kunnen zien.
Wij willen nog een keer terug naar die regio om ook de leeuwen te zien die we helaas hebben gemist.
We komen dan vast en zeker weer bij jullie langs voor een nieuwe reisplanning.
Dick en Anke september 2016

Tanzania, juni 2016

Beste Marcello,

In juni 2016 bezochten wij Tanzania voor de tweede keer. Ook deze keer was BMS-Travellers een prima adres om onze reis van twee weken te laten verzorgen. In 2002 bezochten wij een aantal natuurparken, deze keer wilden wij ons richten op Lake Natron en de Serengeti.
De combinatie BMS-Travellers en Predators Safari Club was opnieuw uitstekend.
We vroegen en kregen dezelfde gids als 14 jaar geleden en dat was meteen een goede start.
De overnachtingsplaatsen waren prima, de afspraken voor extra activiteiten, zoals wandelingen en rondleidingen vonden allemaal plaats op de afgesproken tijdstippen.
Er waren twee hoogtepunten: ons verblijf bij Lake Natron en de migratie van de gnoes en zebra’s in de Serengeti.
Het vulkanisch gebied rond Lake Natron is van een schoonheid, die niet te beschrijven valt: zo stil, zo uitgestrekt, met een geweldig uitzicht op de Ol Doinyo Lengai, en met een duizelingwekkende sterrenhemel. Het personeel in het tentenkamp was zeer vriendelijk en behulpzaam en er werd heerlijk voor ons gekookt. Ook maakten we een prachtige wandeling door een gorge naar de Engaresero waterval: een klim over rotsen en waden door de rivier met als beloning een douche onder de waterval en zwemmen in de poel!
Er was ons door BMS-Travellers geadviseerd om op drie plaatsen in de Serengeti te verblijven om zo de kans te vergroten de grote trek van de gnoes en zebra’s te zien. In het westelijke deel, in de buurt van Mbalageti is dit gelukt en hebben we uren naar dit adembenemende schouwspel kunnen kijken. We zagen ze (duizenden!) een eindje voor onze auto langs rennen, maar ook tijdens hun oversteek door de Grumeti river. De geluiden die ze met z’n allen maakten horen we nog…
Altijd wist onze gids de juiste plekken te vinden, zodat we ook vele andere dieren hebben gezien en er over leerden.
Kortom, ook deze tweede safari blijft in ons geheugen gegrift staan, mede dankzij de uitstekende organisatie en begeleiding.

Henk & Marieta, 30 augustus 2016

Fantastische reis naar Zuid-Afrika!

Beste Diana en Marcello, Inmiddels zijn we een week thuis en we raken maar niet uitgepraat over onze Zuid Afrika reis. Wat hebben jullie een ongelooflijk mooie reis voor ons samengesteld! Elke dag was een feest, of het nou de Kaapregio was of de parken. Wildlife, op het land en in de zee, was het thema en hebben we gekregen. Het is de natuur en het blijven dieren dus je weet nooit wat je gaat zien. Maar van alle Big 5, de walvis en een paar andere dieren hebben we zowel de ouders als de kleintjes gezien. Hoe bijzonder. De bijgevoegde foto van de olifanten was tijdens onze eerste game drive waarbij we tussen de olifanten en de leeuwen die jongen lagen te voeden in stonden.
Vonden de olifanten niet leuk en probeerde indruk te maken door te klapperen met de oren en te toeteren. Heel indrukwekkend maar de ranger had alles onder controle. Normaal aan het einde van de vakantie is het mooi geweest en ga je naar huis, maar Sabi Sand verlaten was niet leuk. Het liefst waren we daar langer gebleven. Overigens was de manager van Cheetah Plains onder de indruk van de reismap die jullie voor ons hadden samengesteld. Zoiets hadden ze nog niet eerder gezien. Wij hebben er veel aan gehad tijdens onze reis. Heel hartelijk bedankt voor de Wild Dog, helaas hebben we deze niet in levende lijve gezien. Met vriendelijke groet en vast tot ziens want we willen zeker weer terug,

Edwin

Prachtige reis Namibië

Net een week terug uit het prachtige Namibie.
Een self drive van ruim 3 weken heeft ons een mooie indruk gegeven van dit grote uitgestrekte land.
wat een diversiteit aan landschappen.
De reis was uitstekend geregeld,werkelijk alles klopte tot in detail.
Wat is het heerlijk vakantie vieren als alles geregeld is!!
Voor ons een compleet nieuwe ervaring rijker!
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles en hopelijk nog eens tot een volgende reis.

Super goed georganiseerde fly-in Zuid-Tanzania

Hartelijk dank voor de super goed georganiseerde fly-in Zuid-Tanzania en uiteraard de prachtige wilde hond, die samen met de "Kenia-versie" mooi staat te zijn op ons dressoir. We hebben overigens twee prachtige roedels gezien in Selous bij de Rufiji-rivier!
Het was weer geweldig, mede dank zij Foxes.

Magical and unforgettable honeymoon

Me and Richard want to send a massive thank you to the BMS team for making our Honeymoon an magic unforgettable experience! Being a complete control freak, never leaving any details to chance it was a big assignment to plan a wedding.

Having such a full agenda I did something I have never done before, I left the planning of our trip in someone else's hands. The result was over and above any expectations! I could never have imagine the level of absolute perfection that BMS brought to us in this trip! Initially having all itineraries, bookings and contact details put together, not having to worry about what to bring, and "do-we-have-everything" before the trip. Then experiencing a completely seamless execution, including all transfers, domestic flights, and hotels. All we had to do was to show up, and enjoy the magic in this trip, and it was for sure a big portion of magic! As for feedback, I can't think of anything that could have been executed in a better way from your side. The itinerary was a perfect mix of beach and Safari, and we are very grateful for having had the pleasure to visit both Selous and Ruaha, which both brought very unique experiences. Thank you again, and hope to get to use your agency again soon!

Een 10 met een griffel!

Marcello, het was ronduit geweldig, je hebt de snaar goed geraakt bij ons. Mooie combinatie van zelf rijden en zaken ondernemen afgewisseld met luxere onderdelen. Khama Rhino Sanctuary, wat was dat mooi, evenals het rijden over de zoutpannen. Kubu Island: wat een schoonheid! Tau pan was een feestje, na één nacht waren we de enige gasten. Heel bijzonder. En zo leuk om de manager te herkennen van Savuti lodge, van twee jaar geleden. Hilarisch toch? Thornybush: zo kleinschalig en zo bijzonder, en wat een eigengereide Alison (gids in opleiding). Jammer dat ze zo eigenwijs was en Eddy met zijn jarenlange ervaring negeerde. Maar desondanks veel mooie dingen gezien en beleefd daar: en wat pakken ze er leuk uit voor plekjes om te dineren. Echt super! Ook het kunstwerk bij thuiskomst is zeer goed in de smaak gevallen (vooral omdat we zelf geen souvenir hebben gekocht, het was er niet van gekomen en we hebben eigenlijk ook niet echt iets moois gezien, dus dit was een geweldig mooi aandenken). Kortom: een tien met een griffel.

Te veel om op te schrijven!

Met jullie kennis, inzet en service hebben jullie ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke vakantie hebben gehad.
De ervaringen die ons bij zullen blijven zijn de service en de safari's in Thornybush waarin de big five gezien met als één van de hoogtepunten een luipaard met jong van acht maanden en impala prooi hoog in de boom. Het privé diner bij kaarslicht met als achtergrond de civet katten, de stekelvarkens en nog meer. Krugerpark met de olifanten in de rivier. Hluhluwe park met de neushoorns en giraffe met jong van enkele dagen oud. De mooie kust met de dolfijnen en walvissen. Er is te veel om op te schrijven! Wij willen jullie bedanken en als we nog eens gaan zullen we zeker weer advies vragen.

Onvergetelijke reis

Dank je wel Marcello voor de geweldige manier waarop je weer een bijdrage hebt geleverd aan een voor ons onvergetelijke reis naar Afrika.
Onze kampeerreis begon in Namibië, waar jij voor ons een topauto had geregeld met daktent. In Namibië wilden we alles zelf plannen om zo te kunnen gaan en staan wanneer we wilden. Geen probleem voor jou. Je bood gewoon aan te willen kijken naar onze route met bezienswaardigheden die we van plan waren te gaan doen en gaf ons allerlei nuttige tips. Top ! De zeeleeuwen bij Pelican Point zouden we niet hebben bezocht en dat was juist geweldig in de kano.
Daarna vervolgden we onze kampeerreis in Botswana en kwamen we weer in contact met jouw goede organisatietalent. Een afwisselende reis, met geweldige safari's, de zoutpannen, de hele mooie Machaba lodge en als toetje de Victoria watervallen. Alles verliep vlekkeloos: grensovergangen, parktoegangen , de verblijfplekken...
Marcello dank je voor je inzet , advies en geduld.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: