Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Kaapstad

Kaapstad biedt u de schoonheid van de wijngaarden, witte stranden, blauwe zee, palmbomen, heerlijk eten en goede wijnen, geschiedenis, artiesten, intellectuelen, gekken, vrijheid, feesten etc. Deze stad is voor jong en oud een onvergetelijke bestemming.

De magie van deze stad voelt u meteen als u aankomt en is nauwelijks te beschrijven. De combinatie van zoveel verschillende aspecten qua natuur, mensen, arm en rijk, architectuur, visies, geschiedenis, feestjes, humor, muziek, kunst, eten en alles wat u nog maar kunt bedenken geeft deze wereldstad een bijzondere, karaktervolle sfeer.

Er zijn vele bezienswaardigheden zoals o.a. de Tafelberg, kasteel De Goede Hoop uit 1666, het cultureel-historisch museum, het Zuid-Afrika museum enz. Maar ook ‘The Waterfront’ met vele restaurantjes en winkeltjes is een bezoek waard. Andere aan te raden bezienswaardigheden zijn: Kaap de Goede Hoop, Chapman's Peak, Hout Bay, Mostert's Molen, Muizenberg met oa: het Post Huys, het Rondevlei Vogelreservaat, de botanische tuinen van Kirstenbosch en het Seal Island.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: