Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Pemba Island

8 dagen Fundu Lagoon, Tanzania

Fundu Lagoon, Pemba Island, Tanzania

Pemba ligt ongeveer 50 km. ten noorden van Zanzibar. Geïsoleerd van eerst de Arabische en later de Europese kolonisatie, is het eiland onaangetast gebleven van moderne ontwikkelingen.
Pemba is een paradijs voor diegene die van rust en ruimte houd. Het is tevens een uitstekende locatie voor duikers en snorkelaars, met prachtige koraalriffen, drop-offs, groot wild en een enkel wrak.

U verblijft 7 nachten in Fundu Lagoon, gelegen op een prachtig verlaten zandstrand aan de zuidwest kant van het eiland. Het is alleen per boot bereikbaar.

  • Strand
  • Diverse watersportmogelijkheden
  • Snorkelen en duiken
  • De ruïnes van Janbangome
  • Ngezi Forest

google map api for website

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1-7

Pemba Island

Op Pemba landt u op het vliegveld van Chake Chake. Bij aankomst wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van Fundu Lagoon die u naar de lodge brengt. U reist eerst 30 minuten per auto naar Mkoani Port en daarna 15 minuten per speedboot naar Fundu Lagoon.

Fundu Lagoon is écht een locatie om tot rust te komen en heerlijk van de paradijselijke omgeving te genieten. U kunt heerlijk relaxen op het strand of in het zwembad of u laten verwennen in het wellness centrum. De lodge beschikt over twee restaurants en bars en heeft een professioneel duikcentrum. Vanuit de lodge worden diverse activiteiten aangeboden, zoals een bezoek aan de oeroude, met jungle overgroeide ruines van Janbangome, een dagtripje naar het Ngezi Forest of een sundowner cruise met een traditionele dhow.

Fundu Lagoon, Pemba, Tanzania
beach resort
Fundu Lagoon
all inclusive

Dag 8

Pemba Island

Vandaag kunt u voor het laatst genieten van de zon, zee en de gastvrijheid van Fundu Lagoon.
Na de lunch vertrekt u per boot naar Mkoani Port en vanaf daar per auto naar het vliegveld Chake Chake. Hiervandaan vliegt u via Zanzibar of Dar es Salaam terug naar huis.

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: