Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Wellness Maia

8 dagen Wellness Maia Luxury Resort & Spa Seychellen

8 dagen Wellness Maia Luxury Resort & Spa Seychellen

Een verblijf in één van de beste resorts van de Seychellen is iets wat u lang bij blijft. Laat u heerlijk verwennen in de uitgebreide Maia Spa tijdens de diverse behandelingen, Balinese massages en de speciale yoga-, Shiatsu-, Qiqong- en meditatielessen in het meditatiepaviljoen. Geniet verder van zon, zee, strand en een luxe privédiner aan het strand of in uw eigen villa.

 

  • Spa in Balinese stijl
  • Schoonheidsbehandelingen
  • Aromatherapie
  • Yoga
  • Culinair
  • Strand
  • Snorkelen en duiken

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1-7

Mahé

Aankomst op Mahé International Airport en aansluitend privé transfer naar het Maia Luxury Resort & Spa.

Het Maia Luxury Resort & Spa ligt op een prachtige locatie aan een van de mooiste kusten van het eiland, omringt door granieten rots- formaties, uitbundige begroeiing en de turkooizen zee. 

De rust van de luxe, Balinese stijl spa biedt u meer dan een toevluchtsoord, het nodigt u uit op een reis van herontdekking. Het zingen van de vogels, het water dat zachtjes op de met mos overdekte granieten rotsen valt en het zachte ruisen van de wind door de bladeren is het enige wat u hoort. De 3 behandelkamers liggen in een natuurlijke rotstuin.
Vanzelfsprekend hebt u een ruime keuze uit behandelingen (waaronder een banaanbladwikkeling met hydraterende gel voor zonnebrand) en massages, uitgedacht door Spa-expert en directeur Susan Stein uit Bali. In het meditatiepaviljoen worden yoga-, Shiatsu-, Qiqong (Chinese bewegingstherapie) en meditatielessen gegeven door hoog opgeleide medewerkers.

Anantara Maia Seychelles Villas, Mahé, Seychelles
beach resort
Anantara Maia Seychelles Villas
all inclusive

Dag 8

Mahé

Privé transfer naar Mahé International Airport voor uw terugvlucht.

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: