Discover Malawi

9-daagse rondreis Discover Malawi

9-daagse rondreis Discover Malawi

Tijdens de privé rondreis Discover Malawi maakt u kennis met de rijke diversiteit aan flora en fauna van dit prachtige land.

U bezoekt de natuurparken Majete en Liwonde, waar u onder begeleiding van ervaren rangers de natuur per auto, boot en te voet gaat verkennen.
Aan het einde van de reis kunt u heerlijk ontspannen aan de kust van Lake Malawi, waar naast zon, zee en strand ook veel watersportmogelijkheden zijn.

Kortom, tijdens deze 9-daagse reis kriigt u een goede indruk van het land.

 

  • Majete Wildlife Reserve
  • Liwonde National Park
  • game drives, bootsafari's en wandelsafari's
  • Zon, zee en strand bij Lake Malawi

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1-3

Majete Wildlife Reserve

U vliegt vanaf Amsterdam via Nairobi, Kenia naar Blantyre in Malawi (vluchten niet inbegrepen).
U wordt op de luchthaven verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger, waarna u meteen op pad gaat. De autorit naar het Majete Wildlife Reserve duurt ongeveer 2,5 uur en voert u door kleurrijke lokale scènes van dorpen, landbouw en bush.

Het luxe Mkulumadzi bevindt zich aan de samenvloeiing van de Shire en de Mkulumadzi-rivier; binnen Majete Wildlife Reserve.
Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de activiteiten die door de lodge worden aangeboden: een rivier safari, game drive in open safari voertuigen, bootsafari's op de Shire Rivier, wandelsafari's onder begeleiding van een ranger, begeleide wandelingen naar de top van de Majete Heuvels en naar de Kapichira Falls, rhino tracking en een bezoek aan een lokaal dorp.

Mkulumadzi, Majete Wildlife Reserve, Malawi
lodge
Mkulumadzi
vol pension

Dag 4-5

Liwonde National Park

Na uw ontbijt vertrekt u voor een circa 4,5 uur durende road transfer van Majete naar het Liwonde National Park.

Hier gaat u onder begeleiding van ervaren rangers de Shire River en de lagunes verkennen, zeer geliefd bij de grote populatie olifanten in dit park. U kunt ze het best bekijken tijdens een bootsafari, een van de vele hoogtepunten van een verblijf in Kuthengo Camp.
Verder maakt u ook game drives en wandelsafari's; een uitstekende gelegenheid om grote kuddes olifanten, nijlpaarden, watervogels en krokodillen te zien. Ook voor vogelliefhebbers is dit park een waar paradijs...

Kuthengo Camp, Liwonde National Park, Malawi
tented camp
Kuthengo Camp
vol pension

Dag 6-8

Lake Malawi

Na uw ontbijt vertrekt u voor een circa 2,5 uur durende autorit van Liwonde naar het schiereiland Nankumba aan Lake Malawi. Dit wordt gezien als een van de mooiste oevers van het meer en grenst aan het Lake Malawi National Park.

U verblijft in de exclusieve strandlodge Pumulani. In Lak Malawi zwemmen honderden soorten vissen, inclusief de bijzondere en kleurrijke cichliden, in helder blauw water. U kunt heerlijk relaxen op het zandstrand of bij het zwembad of deelnemen aan de vele aangeboden activiteiten en watersporten. Een zeiltrip en een dorpswandeling behoren tot te mogelijkheden, maar snorkelen en duiken tussen de tropische vissen blijft een van de mooist ervaringen!

Pumulani, Lake Malawi, Malawi
lodge
Pumulani
vol pension

Dag 9

Amsterdam

U kunt vandaag voor het laatst genieten van de gastvrijheid van Pumulani.
In de middag een road transfer naar de luchthaven van Lilongwe, op tijd voor uw vlucht via Nairobi, Kenia terug naar Amsterdam (vluchten niet inbegrepen).

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: