North West

Ver weg van het alledaagse, drukke leven biedt de Noord-West Provincie een vluchtweg naar het echte Afrika.

De natuur heeft deze provincie gezegend met een adembenemende, schilderachtige schoonheid, golvende velden met maïs, gouden zonnebloemen en uitgestrekte vlaktes Afrikaans bushveld.

De lange uren met daglicht in de "the sun-kissed" Noord-West Provincie bieden de ideale achtergrond om te genieten van de attracties van de provincie: fantastische wildparken, de "Big Five" (olifant, neushoorn, luipaard, leeuw en buffel), prachtige golfbanen, watersporten en sportfaciliteiten.

Er liggen twee belangrijke wildreservaten, het Pilanesberg Nationaal Park en Madikwe wildreservaat, in deze provincie, de eerstgenoemde naast Sun City, een spectaculair recreatie-, amusement- en gokoord.

Madikwe Game Reserve

In Madikwe, een malariavrij reservaat van 75.000 hectares, kunt u de "Big Five" zien en de op één na grootste populatie van olifanten in Zuid-Afrika. Bezoekers kunnen oude culturen en dorpen ontdekken, die deze rustige provincie met zijn opwindende verleden verbinden. De Noord-West Provincie is een mengeling van eenentwintigste-eeuws leven gehuld in de mystiek van het oude Afrika.

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief