Morukuru Owner's House

Morukuru Owner's House, Madikwe, South Africa

Morukuru Owner's House is een perfecte, luxe villa in het Madikwe Game Reserve, aan de oevers van de rivier de Marico, verscholen onder het bladerdak van een oude Morukuru boom.

Deze villa, ideaal voor een huwelijksreis, voor koppels of een kleine familie, werd gebouwd door de eigenaren van Morukuru als hun eigen privé-retraite. Het omvat twee grote en-suite slaapkamers en vele gemeenschappelijke ruimten, terrassen en balkons. Het biedt tal van rustige hoekjes om u af te zonderen maar ook om samen te zijn voor heerlijke al fresco maaltijden. Met elkaar aan de infinity pool, of alleen in de verhoogde privé sala, of gewoon op bed liggen met de deuren wijd open: door de combinatie van de schaduw van de bomen en het geluid van de natuur kunt u hier heerlijk tot rust komen.

Morukuru Owner's House combineert hedendaagse Europese styling met bijzondere Afrikaanse stukken, samen met veel luxe: een team van 8 medewerkers, kantoor aan huis-faciliteiten, een heerlijke wijnkelder, Wi-Fi-verbinding, stereo-installatie, dvd's, cd's, een kleine bibliotheek vol met actuele boeken en de mogelijkheid om buiten te baden onder de sterren. Hout, steen en glas zorgen voor een naadloze overgang tussen de binnen- en buitenruimten.

Extra: privé game drive voertuig met een privé gids.

Faciliteiten

babyoppas
bar
bibliotheek
eetkamer
kindvriendelijk
lounge
wifi
woonkamer
zwembad

Kamer

airco
bad
douche
douche, buiten
kluisje
open haard
wifi

Activiteiten

begeleide wandeling
cultuur
game drive
vissen
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Nieuwsbrief