Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Warm Heart of Kafue

8-daagse unieke safari Zambia

Warm Heart of Kafue, 8-daagse unieke safari

Dé ultieme safari om het Kafue National Park te ontdekken. Dit relatief onbekende, maar schitterende wildpark is een van de grootste nationale parken van Afrika, met een oppervlakte van ruim half Nederland. Het park staat bekend om zijn ruwe wildernis en zijn grote aantallen leeuwen, luipaarden, buffels en olifanten. Van de Big Five ontbreekt alleen de neushoorn.
Naast het grote wild treft u in dit park ook een grote verscheidenheid aan antilope soorten en alle andere roofdieren, zoals de cheeta (jachtluipaard), hyena, jakhals en misschien zelfs wilde honden...

Door de enorme omvang van het park, en het relatief beperkt aantal lodges, is de kans dat u tijdens uw game drive andere bezoekers tegenkomt heel klein. Dat is meteen een van de grote aantrekkingskrachten van dit unieke park: u bent hier echt één met de natuur.

 

  • game drives, wandelsafari’s en bootsafari’s in Kafue National Park
  • culturele excursies
  • rondleiding eco-vriendelijke Ila Safari Lodge

AddToAny

Uw programma van dag tot dag

Dag 1-4

Kafue National Park

U wordt door een lokale vertegenwoordiger verwelkomd op de internationale luchthaven van Lusaka. Privé transfer van Lusaka naar het Kafue National Park.

Kafue is een savanneachtig moerasgebied in een zeer vlak gedeelte van het stroomgebied van de rivier de Kafue ten westen van de Zambiaanse hoofdstad Lusaka. De rivier stroomt hier in oostelijke richting naar Zimbabwe, waar zij in de Zambezi stroomt en uiteindelijk in de Indische Oceaan bij Mozambique. De Kafuerivier en de savannes herbergen prachtig wild, zoals leeuwen, cheeta's, zebra's, olifanten, vogels etc. Dit wildpark is één van de grootste natuurparken ter wereld.

De absolute bekroning op uw verblijf in Kafue is een safari per boot. Terwijl u geniet van de indrukwekkende omgeving ziet u grote aantallen nijlpaarden en krokodillen en olifanten. U passeert een ptactige landschap met kuddes grazende antilopen en buffels die komen drinken, achterna gezeten door de vele roofdieren, waaronder o.a. wilde honden.

Activiteiten:
game drives, wandelsafari’s, bootsafari’s, vissen, culturele excursies, rondleiding eco-vriendelijke Ila Safari Lodge
Ila Safari Lodge, Kafue, Zambia
lodge
Ila Safari Lodge
vol pension + activiteiten

Dag 5-7

Kafue National Park

Aan het einde van de ochtend transfer naar Musekese Camp in Kafue National Park. In dit gebied, met een oppervlakte van ruim half Nederland, komen vier soorten van de the Big Five voor: luipaard, leeuw, buffel en olifant. Het park heeft een grote verscheidenheid aan antilope soorten, waaronder blue wildebeest (gnoe), defassa waterbok, duiker, impala, kudu, oribi, reedbuck, roan, sable, sitatunga, tsessebe en zebra. U kunt ook verschillende roofdieren tegenkomen, zoals de cheeta (jachtluipaard), civet, genet, hyena, jackal, serval, en misschien zelfs wilde honden... U maakt vandaag verschillende game drives in de omgeving.

Activiteiten:
game drives, wandelsafari’s, bootsafari’s, vissen
Musekese Camp, Kafue, Zambia
mobile tented camp
Musekese Camp
vol pension + activiteiten

Dag 8

Lusaka

Aan het einde van de ochtend transfer naar de internationale luchthaven van Lusaka voor uw terugvlucht.

Verlenging

U kunt deze reis eenvoudig verlengen met onze reis Authentic Zambia en/of een verblijf in Livingstone (Victoria watervallen).
Vraag de experts naar de mogelijkheden.

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: