Somalisa Camp

Somalisa Camp, Hwange, Zimbabwe

Een kleinschalig intiem tentenkamp, subtiel verborgen in de schaduw van een groep acacia bomen op de oevers van een eeuwenoud rivierensysteem, gelegen in het hart van het Hwange National Park.

Somalisa Camp is een authentiek bush camp, een mix van oude Afrikaanse charme en elegantie in combinatie met een exclusieve safari ervaring.
Slechts zeven elegant ingerichte canvas tenten met een eigen badkamer, toilet en een romantische bush shower sieren dit kamp.
De faciliteiten bestaan uit een algemeen gedeelte met bibliotheek, lounge, eetgedeelte, zwembad en een veranda in de schaduw van de bomen met een fantastisch uitzicht op de omgeving. Hier kunt u na een dag wild kijken heerlijk relaxen.

De maaltijden worden in traditionele stijl bereid waarbij biologische producten worden gebruikt voor culinaire gerechten, die gecomplementeerd worden door een selectie van Zuid-Afrikaanse en Australische wijnen. Alle maaltijden zijn geïnspireerd op het Verre Oosten, Europa en Afrika. U ontdekt nieuwe en seizoensgebonden smaken, die onze creatieve chef-kok zal u presenteert.

Activiteiten

De activiteiten bestaan uit begeleide wandelingen en game drives. Alle activiteiten worden geleid door gekwalificeerde en gepassioneerde gidsen die hun kennis en liefde voor de bush met u delen.

Faciliteiten

bar
bibliotheek
eetkamer
lounge
zwembad

Kamer

bad
douche
douche, buiten
familiekamer 4 personen
koffie- en thee faciliteiten
muskietennet
open haard
ventilator

Activiteiten

begeleide wandeling
cultuur
game drive
nacht game drive
vogels spotten

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: