Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Slovenië

Natuur van de Alpen tot de Middellandse Zee

Sluit uw ogen en ga op een fantasierijke reis naar een groen land, waar de Alpen de Middellandse Zee en de Pannonische vlakte ontmoeten. Laat uw gedachten dwalen door uitgestrekte groene bossen of charmante stadjes. Laat uw fantasie de vrije loop en daal diep af in de mysterieuze ondergrondse wereld van de Karstregio of klim omhoog naar de toppen van de Alpen.

Het in Midden-Europa gelegen Slovenië is een aards paradijs van besneeuwde bergtoppen, turkooisgroene rivieren en een kustlijn in Venetiaanse stijl. Het verrijkt haar natuurlijke schatten met harmonieuze architectuur, charmante rustieke cultuur en verfijnde keuken.
Van de Alpentoppen tot aan de Adriatische kust, waar u ook kijkt, u bent omringd door prachtige natuur en veel groen. Ergens in het midden ligt de groene hoofdstad Ljubljana. Bekend om zijn bruggen over de rivier de Ljubljanica, is deze stad een van de kleinste Europese hoofdsteden.

Slovenië heeft ook een aantal ongelooflijke natuurlijke attracties. Vanwege de geografische ligging en de grondsoort is het land vol grotten, kloven, meren en ondergrondse rivieren. Actieve avonturiers kunnen hun hart ophalen in Soča Valley, Triglav National Park, Vintgar Gorge and Lake Bohinj om te gaan wandelen, mountain biken, vissen en nog veel meer.

Kortom, een duurzame bestemming met unieke ervaringen die we graag met u delen. Het wacht op u om het te verkennen. Op uw eigen manier.

BMS-Travellers heeft een paar van de meest iconische en unieke plaatsen om te bezoeken voor u gekozen. Staat uw favoriete bestemming er niet bij? Neem voor uw verzoeken contact op met onze experts.

Reisvoorstellen Slovenië

Slovenia Glamping Experience 9-daagse self-drive Slovenië
Slovenia Glamping Experience
9-daagse self-drive Slovenië
Authentic Slovenia 9-daagse rondreis met privé gids Slovenië
Authentic Slovenia
9-daagse rondreis met privé gids door Slovenië

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: