Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Cruises & Expeditions

Krachten bundelen om u meer avontuur te bieden!

BMS-Travellers heeft haar expertise in de Afrikaanse regio's. En hoewel we al meer dan 45 jaar de wereld rondreizen, geloven we dat we niet in alles een expert kunnen zijn.

In Waterproof Cruises & Expeditions hebben we een partner gevonden die dezelfde normen waarden hanteert en een expert is in expeditie cruises en poolgebieden. We delen dezelfde passie voor reizen in kleine groepen naar unieke bestemmingen ver weg van de drukte. Samen hebben we een fantastisch portfolio gecreëerd voor u om uw volgende avontuur te kiezen!

BMS standaard, andere bestemmingen

25 jaar Expeditie Cruisen en Polar Expedities

Onze reispartner Waterproof Cruises & Expeditions is al meer dan 25 jaar een gerenommeerde expert in bijzondere expedities naar de poolgebieden en cruises met kleinere schepen. Het verkennen van de blauwe oceanen van de aarde is de kern van hun reizen en expedities. Boven en onder water.

''We verkennen al ons hele leven onze blauwe planeet boven en onder de oceanen. Het zit in ons DNA en we delen deze passie graag met u. Wij zijn ervan overtuigd dat reizen aan boord van kleine comfortabele expeditie schepen en luxe jachten naar 's werelds meest bijzondere bestemmingen in kleine groepen, de meest verrijkende ervaring biedt. En dat doen we al meer dan twee decennia.

Van Antarctica tot diepe oceaan avonturen. Van het pakijs op de Noordpool tot de wilde dieren van de Galápagos Eilanden. Cruisen langs de kusten van Groenland, snorkelen met Orka's in Noorwegen en zwemmen met bultrugwalvissen in het kristalheldere water van Tonga.

Herdefinieer uw definitie van reizen en ga mee op onze unieke avonturen boven en onderwater. Het is uw droom, wij brengen u erheen!''

Onze partner voor andere bestemmingen:

  • Antarctica
  • Arctic
  • Russian Far East
  • Noorwegen
  • Spitsbergen
  • Franz Jozefland
  • Wereldwijd Expeditie Cruisen

Wij kunnen Waterproof Cruises & Expeditions met een gerust hart aanbevelen voor uw volgende reisavontuur, omdat zij dezelfde principes hoog in het vaandel hebben staan als wij. Persoonlijke aandacht, duurzaam toerisme en buitengewone ervaringen.

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: