Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Portugal

Beleef cultuur, natuur en de gastvrijheid

Met een combinatie van een mediterrane invloed en de koelte van de Atlantische Oceaan, staat Portugal bekend om zijn milde, zonnige klimaat en verschillende landschappen - van de prachtige stranden aan de kust tot de gouden vlaktes van de Alentejo, van de groene bergen in het binnenland tot het rustige, groene karakter van de Azoren en Madeira eilanden.

Verder staat Portugal bekend om zijn lange geschiedenis van veroveringen en ontdekkingen ver buiten de grenzen; om zijn imposante erfgoed vol met de mijlpalen van een roemrijk verleden; om zijn altijd dynamische cultuur; om zijn unieke, heerlijke keuken vol smaken en aroma's... En tot slot om zijn ontspannen, eenvoudige en ongeëvenaarde instelling.

De Portugezen staan bekend om hun gastvrijheid en het plezier om mensen aan hun tafel te verwelkomen, en ze zijn trots op hun producten en unieke karaktervolle keuken.
Voortreffelijk zongerijpt fruit, lammetjes die opgroeien in met bloemen bezaaide weilanden, scharrelvarkens die eikels eten onder eikenbossen: het zijn slechts een paar van de vele kwaliteiten van de Portugese keuken. Met een uitgestrekte kustlijn zijn vis en schaaldieren een verplicht onderdeel van de Portugese keuken.

Het hedendaagse Portugal is een land van grote contrasten; het is op vele vlakken modern, maar staat nog steeds stevig in het traditionele verleden. Het is het land van de ontdekkingen, de fado, van eeuwenoude tradities verbonden met de uitgestrekte zee, maar tegelijkertijd ook een modern, kosmopolitisch land met talloze mogelijkheden voor ontspanning en plaatsen om met uw familie, uw partner of in uw eentje te bezoeken.

BMS-Travellers heeft een paar van de meest iconische en unieke plaatsen om te bezoeken voor u gekozen. Staat uw favoriete bestemming er niet bij? Neem voor uw verzoeken contact op met onze experts.

Reisvoorstellen Portugal

Pousadas de Portugal 12-daagse self-drive
Pousadas de Portugal
12-daagse self-drive Portugal

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: