Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Bagatelle Kalahari Game Ranch

Bagatelle Kalahari Game Ranch, Namibië

Het ontwerp en decor van de Bagatelle Kalahari Game Ranch, de materialen en het meubilair, de tuinen: alles draagt bij aan uw droom van het Afrikaanse safarileven.

Er is een zwembad en recreatiegebied met een hangmat. Een open lucht 'lapa' voor buitenmaaltijden. Er worden twee stijlen van chalets aangeboden: Dune Chalet en Stroh Chalet. Beide hebben dezelfde norm van luxe en kwaliteit. De vier Dune Chalets, die van hout en op palen zijn gebouwd, staan boven op een zandduin van de Kalahari met een adembenemend uitzicht over het zuidwesten. De kamers hebben een en-suite badkamer met bad en douche.

Activiteiten

U kunt in de vroege ochtend of in de late namiddag een nature drive maken waar u de gelegenheid krijgt om de grote verscheidenheid dieren en planten te bewonderen. U kunt ook paardrijden door de woestijn of een wandeling met de Bushman (San) maken.
In Bagatelle is, in samenwerking met het Cheetah Conservation Fund, de beheerder van een aantal cheeta’s (jachtluipaarden) in een afgesloten gebied grenzend aan de lodge. Tijdens de Cheetah Feeding komt u dichtbij de cheeta’s; ideaal voor het maken van foto's.  De gidsen vertellen interessante feiten over deze ongelooflijke kat.
Deze activiteiten zijn niet inbegrepen.

Faciliteiten

bar
bibliotheek
lounge
restaurant
zwembad

Kamer

airco
bad
douche
koffie- en thee faciliteiten
mini bar
muskietennet
ventilator

Activiteiten

begeleide wandeling
cultuur
game drive

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: