Foutmelding

Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 282 bytes in variable_initialize() (line 1255 of /home/bms/domains/bms-travellers.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Bwindi Lodge

Bwindi Lodge, Uganda

De Bwindi Lodge is één van de unieke accommodaties van Uganda met een dramatisch, intens uitzicht op het oerwoud en de vulkanen.

De lounge heeft een open haard die fungeert als een centraal punt voor gasten om te ontspannen en hun gorilla-ervaringen te bespreken. Een terras biedt een spectaculair uitzicht op het ondoordringbare bos en is een geweldige plek om de apen en vogels verborgen in het gebladerte te spotten. Bwindi Lodge heeft verder een restaurant en een spa.

De Standard en Deluxe banda's, individueel vernoemd naar Bwindi-gorilla's, hebben elk een eigen uitzicht op het bos, warme luxe interieurs, uitnodigende hemelbedden en een en-suite badkamer met toilet, dubbele wastafel en douche.

De bekroonde Bwindi Bar, in de hoofdstraat van het nabijgelegen dorp, is de meest stijlvolle en kleurrijke bar in de omgeving! Gasten kunnen hier genieten van informele tapasachtige maaltijden geïnspireerd op Ugandese gerechten.

Faciliteiten

(beveilgde) parkeerplaats
bar
credit card
lounge
restaurant
spa/wellness
wasservice
wifi

Kamer

douche
haardroger
kluisje
muskietennet
open haard
terras/balkon

Activiteiten

begeleide wandeling
cultuur
gorilla trekking
vogels spotten
wandelen

AddToAny

PLAATS EEN REACTIE

ADVENTURE  |  LUXURY  |  NICHE

Herenweg 238b, 3648 CR Wilnis
Nederland

+31 (0)85 04 10 400

info@bms-travellers.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze reizen, nieuwe bestemmingen, tips, advies en informatie?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief: